Hesabım
    "Ağır Romantik"ten Aşk Dolu Teaser!

    Ağır Romantik teaser'ında romantik evlilik teklifine tanık oluyoruz!

    Başrolünü Onur Tuna ve Tuvana Türkay'ın paylaştığı merakla beklenen aşk filmi "Ağır Romantik"ten teaser paylaşıldı. Deniz Denizciler'in hem yönetmeni hem senaristi olduğu filmin teaser'ında Onur Tuna'nın Tuvana Türkay'a yaptığı 100 bin gül eşliğindeki romantik evlilik teklifini izliyoruz.

    Ağır Romantik'in konusu ise şöyle: Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvarda okumaktadır. Aslı'nın hayatı, bir gün Beyoğlu'nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı'ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı'ya teslim eder. Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.

    Ağır Romantik’te başrollerde bulunan Tuvana Türkay ve Onur Tuna’ya Sermiyan MidyatDurul BazanAltan ErkekliServet Pandur ile Gazanfer Ündüz gibi isimler eşlik ediyor. Romantik olduğu kadar izleyicilerini de güldürmeyi planlayan Ağır Romantik'in yapımcılığını ise Ruhiyya Aliyeva / Liatris Yapım üstleniyor. Film, 28 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top