Hesabım
    James Gunn, The Suicide Squad'ı Çekmenin En Eğlenceli Taraflarını Açıkladı

    James Gunn, takipçi sorularına yanıt verdi.

    Hem Disney, hem de Warner Bros için paylaşılamaz bir yönetmen haline gelen James Gunn, kariyerinin en karmaşık dönemini yaşıyor olabilir. Yönetmen, geçtiğimiz akşamdan itibaren sosyal medya üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtlamak için bir hikaye paylaştı. Gelen sorulardan biri de The Suicide Squad ile ilgiliydi. James Gunn'ın cevabı ise gecikmedi.

    Guardians of The Galaxy serisinin başarılı ve tartışmalı yönetmeni James Gunn, Disney tarafından yıllar önce yaptığı bir hata nedeniyle politik doğrucu olma gereksinimiyle kovulmuştu. Bu sırada Gunn'ı Warner Bros işe aldı ve The Suicide Squad filminin yönetmen koltuğuna getirdi. Disney de bir süre sonra kovma fikrinden oyuncuların ve ekibin de desteğiyle vazgeçip Guardians of The Galaxy 3 filmini çekmesi için Gunn'ı tekrar işe aldı. Ancak Gunn, The Suicide Squad'ın tüm süreçleri bitmeden GOTG'ye başlamayacağını açıklamıştı. Dün akşam saatlerinde Gunn, Instagram üzerinden paylaştığı hikaye ile hayranlarından soru almaya başladı. Sorulardan biri de The Suicide Squad ile ilgiliydi: "The Suicide Squad'ı çekmeyi eğlenceli kılan şey ne? Birçok kez çekimlerin çok eğlenceli olduğunu söylediniz." Gunn ise şu yanıtı verdi: "Genellikle sadece yetişkin biriyimdir. İlk kez bir filmin yapım sürecinde kendime eğlenme izni verdim. Aynı zamanda sahip olabileceğim en iyi ekibe sahibim. Guardians of The Galaxy 1., 2. ve 3. filmin tüm ekip üyeleri süper bir ekip olarak bir araya geldi. Oyuncular ve yapımcılardan bazıları dünya üzerindeki en sevdiğim insanlar (Peter Safran, Simon Hatt, Chuck Roven). Senaryomu seviyorum ve çekim tarzımı bu film için değiştirdim. Çok daha eğlenceli oldu."

    Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie (Harley Quinn), başarılı oyuncu Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Kaptan Boomerang) ve yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman, (Rick Flag) ilk filmin ardından yeniden çekim için bir kez daha kamera karşısına geçtiler. David DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker da The Suicide Squad'ın kadrosunda yer alıyor.

    The Suicide Squad 6 Ağustos 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top