Hesabım
    BossLogic, Keanu Reeves'i Mister Sinister Yaptı!

    Hayranlar Keanu Reeves'in Marvel Sinematik Evreni'ne katılmasını istiyor!

    John Wick ve Matrix serilerinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves'in Marvel Sinematik Evreni'ne katılması için hayranlar iş birliği yapmış gibi görünüyor. Bir süre önce Marvel'dan Kevin Feige, Keanu Reeves'i Marvel'a katabilmek için proje düşündüklerini belirtmişti. Şimdi ise tasarımlarıyla tanınan BossLogic hesabından Keanu Reeves'in Mister Sinister olduğu bir görsel geldi.

    Marvel ekibi bir süredir yıldız oyuncu Keanu Reeves'in peşine düştüğünü açıklamıştı. Bu sırada Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçiş yapıldı. Ancak Reeves ile ilgili herhangi bir duyuru ya da anlaşma yapılmadı. Şimdi ise BossLogic kullanıcı isimli tasarımcı, Reeves'i Marvel çizgi roman karakterlerinden biri olan Mister Sinister'a dönüştürerek sosyal medya üzerinden paylaştı. Gerçek adı Nathaniel Essex olan Mister Sinister, bir X-Men kötü kahramanı olarak tanınıyor ve 80'li yıllardan beri de çizgi romanlarda yer alıyor. Karaktere dair referansların X-Men: Apocalypse ve Deadpool 2'de verildiği söyleniyor. Ancak henüz karaktere herhangi bir filmde yer verilmedi.

    Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige, geçtiğimiz yıl içerisinde Keanu Reeves ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Keanu Reeves ile bir şeyler hakkında görüşüyoruz... Marvel'a ne zaman katılır, katılabilir mi ya da hiç katılır mı bilmiyorum. Ama bunu yapmanın doğru yolunu bulma üzerinde çözüm üretmeyi çok istiyoruz."

    Oyuncunun gelecek projeleri arasında  Bill & Ted Face The Music, Rally Car, John Wick 4, Rain, Past Midnight ve Matrix 4 bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top