Hesabım
    Aşk Tesadüfleri Sever 2'den Romantizm Dolu Fragman!

    Merakla beklenen devam filmi pek yakında vizyonda..

    2010 yılında gösterime giren, Mehmet Günsur ve Belçim Bilgin'in başlıca rolleri üstlendiği Aşk Tesadüfleri Sever'in devam filmi 10 sene aradan sonra izleyiciyle buluşacak. 1960'lı yıların İstanbul atmosferiyle başlayacak yeni hikaye, günümüzün Ankara'sında devam edecek ve yine izleyiciye romantizm dolu anlar yaşatacak.

    Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan film, yine aşkın bazen tesadüflerle bizi bulabileceğini, sarsıcı bir kurgu ve yaratıcı bir planla beyaz perdeye yansıtacak. Aşk Tesadüfleri Sever 2, sanat yönetimi ve ekiplerin hassas çalışmasıyla 60'lı yıllar nostaljisi yaşatırken, görsel açıdan da güçlü bir anlatımı izleyiciyle buluşturmayı hedefliyor. 

    Yönetmenliğini, ilk filmi de çeken Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak'ın birlikte üstlendiği "Aşk Tesadüfleri Sever 2"nin başrollerini son dönemin başarılı oyuncuları Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. Hüzzam Film ve Böcek Film ortaklığında çekilen filmin diğer rollerinde ise Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen, Eli Mango gibi bazı efsane ve başarılı isimler yer alıyor.

    CGV Mars'ın dağıtımcılığını üstlendiği "Aşk Tesadüfleri Sever 2", 31 Ocak 2020'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top