Hesabım
    "Sıfır Bir"in Sinema Versiyonundan İlk Fragman!

    Sevilen dizinin sinema versiyonu için geri sayım başladı..

    BluTV'de yayınlanan ve 6 sezondur ilgiyle izlenen Sıfır Bir dizisi sinema filmine dönüştü. Adana'nın arka sokaklarının hikayesini anlatan dizinin sinema filminde bu kez bir yolculuk ve başka bir şehir odak noktada olacak. 10 Ocak'ta gösterime girecek filmin yönetmen koltuğunda Kadri Beran Taşkın otururken, dağıtımı CGV Mars üstleniyor.

    Çete lideri Savaş, yakın dostları Cihat ve Azad'la birlikte kötü işlerden uzaklaşıp normal bir hayat sürmek için İzmir'e yerleşir. Burada bir oto yıkama yeri açan üçlü, yeni hayatlarına alışma sürecine girerler. Geride bıraktıkları Adana gençleri ise ağır abi sıfatına geçiş yapmak için işlere devam etmektedirler. Artık eski hayatlarına geri dönmek istemeyen ve silahla hiçbir ilişki kurmak istemeyen Savaş ve arkadaşları, bir gün oto yıkamacıya Melek adlı bir kızın çığlık çığlığa gelmesiyle yine kendini pis bir işin ortasında bulur. Melek, organ mafyası tarafından tacize uğramış ve annesini kaybetmek üzeredir. Macera tam da bu noktada başlar... 

    Filmin oyuncu kadrosunda, Savaş Satış, Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek, Burak AkyüzSalih İnci ve Mehmet Elmas gibi diziden de tanıdığımız isimler bulunuyor. 6 sezon sonunda final yapan dizi sinema filmiyle geri dönüyor. Filmin ya da dizinin devamı konusunda ise bir haber bulunmuyor. Filmi izlemek isteyen seyirciler 10 Ocak 2020 tarihinde salonlardaki yerini alabilecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top