Hesabım
    "Yabani" Sinemalarda!

    Yabani, sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya başladı!

    Olga Gorodetskaya yönetmenliğindeki "Yabani" sinemalardaki yerini bugün itibaren almaya başladı. İzleyicilerini bekliyor olan Elena Lyadova ve Vladimir Vdovichenkov başrollü Stray'in seanslarına buradan bakın ve biletlerinizi alın! 

    Orijinal adıyla Stray'in konusu ise şöyle: Yabani, çocuklarını kaybetmenin acısı ile baş etmeye çalışan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Mutlu bir yaşam süren Igor ve Polina'nın hayatları, çocukları Vanya'nın kaybolmasıyla altüst olur. Küçük çocuğu bulmak için ne kadar uğraşılsa da bir sonuca ulaşılamaz. Aradan geçen dört yılın ardından çift, hayatlarına yeniden yön verebilmek için bir erkek çocuk evlat edinmeye karar verir. Vanya yerine koydukları çocuk, güç geçtikçe oğullarına benzeye başlar. Başlarda bu durum sorun yaratmasa da güç geçtikçe yaşanalar olaylar tuhaf bir hal alır. Çift, bir süre sonra evlat edindikleri çocuğun insan dışı, yabani bir varlık olduğunu keşfeder.

    Yabani'nin yönetmen koltuğuna oturan Olga Gorodetskaya, ilk uzun metraj filmini bu film ile yönetiyor. Yönetmenin daha önce de iki kısa metraj filmi bulunuyordu. Filmin hikayesinde ise Kniga Masterov'un senaryosunu kaleme almasıyla tanıdığımız Anna Starobinets'in imzası bulunuyor. Stray'in oyuncu kadrosunda  Elena Lyadova, Vladimir Vdovichenkov, Roza Khayrullina, Mikhail SafronovEvgeniy Tsyganov gibi isimler yer alıyor.

    Yabani, sinemalarda izleyicilerini bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top