Hesabım
    "New Mutants", Orijinal Versiyonuyla Vizyona Girecek

    Yönetmenin söylediğine göre, erteleme sürecinde kurguda farklılık yapılmadı.

    X-Men çizgi romanlarından uyarlanan New Mutants, bir yılı aşkın süredir ertelemelerle mücadele ediyordu. Geçtiğimiz haftalarda açıklananlara göre, filmin kesin vizyon tarihi belli oldu. Bu sırada başrol oyuncularından Charlie Heaton açıklama yapmış ve bu kadar çok ertelemenin suçunu Fox'un iplerine Disney'in sahip olmasına atmıştı. Şimdi ise New Mutants'ın yönetmen koltuğuna oturan Josh Boone açıklama yaptı.

    Söylenenlere göre New Mutants'ın yeni fragmanı 6 Ocak günü sinemaseverlerle buluşacak. Filmin, ilk olarak 2018 yılında vizyona girmesi planlanmıştı. Ancak Disney'in işe al atması sonucunda ertelemeye maruz kalındı. Bu süreçte bazı sahneler yeniden çekildi ve vizyona girip girmeyeceği konusu uzun süre sallantıda kaldı. New Mutants'ın Amazon'da yayına gireceği konusu bile gündeme taşındı. Ancak bunca ertelemeye ve olumsuzluğa rağmen filmin 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi kesinlik kazandı. Geçtiğimiz günlerde de filmin yönetmen koltuğuna oturan Josh Boone sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yönetmenin bir takipçisi "Vizyona girecek olan film, sizin çektiğiniz orijinal versiyon mu olacak?" sorusunu yöneltti. Boone ise "Eğer öyle olmasaydı reklamını yapmazdım." cevabını verdi. Bu durumda her ne kadar sahneleri yeniden çekilmiş olsa da, Disney kurgu konusunda Josh Boone'a müdahale etmemiş gibi görünüyor.

    Çizgi roman hakkında yapılan tanımlamaya göre filmin atmosferinin gençlik filmlerinin usta yönetmeni John Hughes ile korku romanı ustası Stephen King'in birleşimi olması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Maisie WilliamsSplit ve Glass filminin beğenilen yüzü Anya Taylor Joy, Stranger Things'in ilgi çeken isimlerinden Charlie Heaton, The Originals dizisinden hatırladığımız Blu Hunt, Trinkets dizisinden tanıdığımız Henry Zaga'nın yanı sıra Antonio BanderasAlice BragaHappy Anderson gibi isimler yer alıyor.

    The New Mutants, 3 Nisan 2020'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top