Hesabım
    Greta Gerwig, Tap Dans Müzikali Çekebilir!

    Little Women yönetmeninden yeni proje!

    Nights and Weekends'in ardından gelen uzun metraj filmi Lady Bird ile büyük beğeni toplayan ve Little Women ile Akademi Ödülleri'nin en çok konuşulan filmlerinden birine imza atan Greta Gerwig'in yeni film projesi bir müzikal olabilir. Eğer Gerwig'in projesi hayata geçirilebilirse, film bir tap dans müzikali olacak.

    Erkek Akademi üyeleri tarafından izlenmemesi ile ilgili büyük endişelere sahip olunan Little Women'ın başarılı yönetmeni Greta Gerwig, yeni bir film hakkında planlar yapmaya başladı. Variety'nin haberine göre bu film bir tap dans müzikali olacak. Esasında Gerwig, projenin senaryosunu kaleme alması için işe alınmıştı. Ancak bir podcast programında yaptığı açıklama göre Gerwig, yaptığı ısrarlar sonucunda projenin yönetmenliği için de anlaşmaya vardı.

    Şimdilerde hayat arkadaşı olan Noah Baumbach ile Frances Ha filmine imza attığı dönemden beri kadın sinemacılar arasında büyük bir popülerliğe sahip olan Greta Gerwig, Lady Bird ile Akademi Ödülleri'nde En İyi Yönetmen ve En İyi Orijinal Senaryo kategorisinde adaylık almıştı. Şimdi ise Little Women uyarlaması ile daha büyük başarı elde etmesi bekleniyor. Yönetmenin söylediklerine göre, ilk başlarda Little Women'da Jo karakterini kendisi canlandırmayı planlıyordu. Ancak Saoirse Ronan'ın filmin çekileceği duyması ve Gerwig'e gelmesi üzerine rol Ronan'ın olmuştu. Filmin konusu ise şöyle: Küçük Kadınlar, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

    Little Women, 14 Şubat tarihinde vizyondaki yerini alacak. Ancak Gerwig'in yeni projesi olan müzikal film konusunda henüz harekete geçilmedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top