Hesabım
    "No Time To Die"ın Setindeki Son Çekimler Sırasında Neler Oldu?

    Daniel Craig, James Bond'a veda ederken neler yaşandığını anlattı.

    Daniel CraigNo Time To Die ile James Bond karakterine veda ediyor. Filmin izleyicileriyle buluşmasına birkaç ay kaldı. Craig ise yeni yılın ilk Empire Magazine sayısının kapak konuğu oldu. Oyuncu, dergiye No Time To Die'ın son sahnesi çekilirken neler yaşandığını anlattı.

    Son olarak Knives Out'un yıldızı olan başarılı oyuncu Daniel Craig, veda ettiği James Bond karakteriyle yer aldığı son film No Time To Die hakkında konuştu. Çekimlerin yapıldığı son set günüyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Biraz hayal kırıklığı yaratan bir sondu, genellikle böyle olur. Aslında son derece duygusaldı. Tüm ekip bir araya geldi. Herkes birbirine sarılıyordu. Bir konuşma yapmaya çalıştım ve başaramadım." 

    Merakla beklenen 25. Bond filmi No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer. No Time To Die'ın ardından yeni bir Bond arayışına girişileceği düşünülüyor. Öncelikle çıkan dedikodulara göre filmde yer alan Lashana Lynch Bond olabilir. Ancak oyuncu bunu onaylayan bir açıklama yapmadı. Ayrıca James Bond hayranlarının sürekli olarak gündeme getirdiği isimler arasında Olivia ColmanRichard Madden ve Idris Elba bulunuyor.

    2006 yılında Casino Royale ile başlayan Daniel Craig'li Bond serisi, No Time To Die'ın 3 Nisan 2020'de vizyona girmesiyle birlikte sona erecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top