Hesabım
    Jessica Chastain'li "A Most Violent Year"ın Devamı mı Geliyor?

    Jessica Chastain, A Most Violent Year ile ilgili şifreli konuştu!

    Yıldız oyuncular Jessica Chastain ve Oscar Isaac'in başrolünde yer aldığı "A Most Violent Year" ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Jessica Chastain'in bir takipçisinin yazdıklarının ardından yaptığı imalara göre, filmin devamı çekilebilir.

    2014 yılında J.C. Chandor yönetmenliğinde hayata geçirilen A Most Violent Year, izleyicilerini 1980'li yılların gerilim dolu zamanlarına götürmüştü. Şirketlerini büyütmeye çalışırken karanlık işlere doğru yol alan bir çiftin hikayesini anlatan filmde Jessica Chastain, Oscar Isaac'in eşi olarak karşımıza çıkmıştı. Brooklyn aksanıyla ve başarılı performansıyla kalpleri bir kez daha çalan Chastain, A Most Violent Year'ın devamının gelebileceğini ima etti. Bir Twitter kullanıcısı, Chastain ve Isaac'in katıldığı bir söyleşiden video paylaştı. Bunun üzerine Chastain, videoyu alıntılayarak yeniden karakterlere dönüş yapabileceklerini belirtti. Ardından başka bir kullanıcı "Belki de Jessica yalnızca duygularımızla oynuyordur." sözlerini sarf etti. Chastain ise "Belki de oynamıyordur..." sözleriyle cevap verdi.

    A Most Violent Year'ın konusu ise şöyleydi: 1981 yılının kışında, New York'ta geçen gerilim dolu hikayede göçmen bir ailenin yaşamına odaklanıyor. New York şehri tarihinin en çetin dönemini geçirirken New York'a yerleşen Anna ve Abel Morales çifti karşılarına çıkan fırsatları değerlendirip bir yandan işlerini büyütürken, diğer yandan şehrin yolsuzluk, şiddet ve suç sarmalında ayakta kalmaya çalışmaktadır. Petrol sektöründe çalışan Abel, piyasanın şartlarının ve rakiplerinin acımasızlığını keşfeder. Sonrasında mücadele edebilmek için tek yolun en az onlar kadar vahşi olmaktan geçtiğini fark eder. Abel yasal yolları bırakıp ailesi için kurduğu tüm düzeni yok edecek olan bu tehditlere karşı savaşmak zorunda kalacaktır. Film, 20 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak yalnızca 12 milyon dolar kazanabilmişti. Bu nedenle de beğenilen bir film olmasına karşın, başarılı kabul edilememişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top