Hesabım
    "Gamonya: Hayaller Ülkesi" 10 Ocak'ta Sinemalarda!

    Gamonya: Hayaller Ülkesi, vizyondaki yerini almaya hazır.

    Fantastik macera filmi "Gamonya: Hayaller Ülkesi" vizyondaki yerini almak için son hazırlıklarını tamamlamak üzere. Tuğçe Soysop'un yönetmen koltuğuna oturduğu film, önümüzdeki Cuma günü her yaştan izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    Gamonya: Hayaller Ülkesi'nin konusu ise şöyle: Film, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Mutsuz bir çocuk olan Umut, dedesi Ahmet ile birlikte yaşamaktadır. Dedesinin yaşadığı bir kaza, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut'un bilmediği bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonucu fantastik bir dünya olan Gamonya'da yaşayan insanlarla tanışan Umut, burasının umutsuz çocuklara hayal ürettiğini öğrenir. Gamonya'da yaşayan insanların kendisinden yardım istemesi üzerine, kendisini sihirli bir maceranın ortasında bulan Umut, bu süreçte yeniden hayal kurmayı öğrenebilecek midir?

    BKM'nin performanslarıyla büyük beğeni toplayan çocuk oyuncularını kadrosunda toplayan Gamonya: Hayaller Ülkesi'nin oyuncuları arasında Berat Efe ParlarEda Döğer , Ahmet Rıfat Şungar, Ali UyandıranBurcu AltınDora DalgıçZeynep Ilgın Çelik, Alperen Esmer, Taha Sönmezışık, Arda TaşarcanArda Şahin, Ceren Reis, Duru Hoşver, Defne Erşen, Berkecan Akkaya, İlknur İkra Külahlıoğlu ve Nehir Gökdemir bulunuyor. Yönetmen Tuğçe Soysop, daha önce de Can Dostlar ve Bizim Köyün Şarkısı isimli filmlerinde bu eğlenceli kadrodan bazı isimleri bir araya getirmişti.

    İzleyicilerini sihirli bir dünyaya sürükleyecek olan Gamonya: Hayaller Ülkesi'nin senaryosunu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagihan CemcirOnur Ümit ve Pelin Serin kaleme aldı. Gamonya dünyası, prodüksiyon sürecinde en ince ayrıntısına kadar inşa edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda kurulan Gamonya Köyü'nün tüm çocukların ziyaretine açılacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

    Gamonya: Hayaller Ülkesi 10 Ocak tarihinde sinemalardaki izleyicilerini bekliyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top