Hesabım
    "The New Mutants"ın Yeni Fragmanı Yayında!

    The New Mutants'tan yeni fragman geldi.

    X-Men dünyasının yeni kahramanlarına ev sahipliği yapacak olan The New Mutants hakkında bir süre önce müjdeli haber verilmişti. Bu haberde, sürekli olarak ertelemelere maruz kalan Yeni Mutantlar'ın, kesin olarak vizyona gireceği resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise filmden yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda yeni nesil kahramanlarımızla tanışıyor ve kendilerini kontrol edememelerine tanıklık ediyoruz.

    Fragmandan anlaşılabileceği üzere The New Mutants'ta güçlere sahip olan bir grup genç mutant, yardım almak üzere bir çeşit hastaneye getiriliyorlar. Ancak burada hapis tutulduklarını ve bulundukların yerde güçlerinin onlara karşı kullanılmaya çalışıldığını öğreniyoruz. Her biri kötü geçmişe sahip olan ve insanlara istemsiz olarak zarar vermiş olan mutantlar kendi geçmişlerinden kurtulmak için burada bulunuyorlardır. Filmde Anya Taylor Joy bir Rus karakter olan Illyana Rasputin yani Magik'e hayat veriyor. Karakterin bir yerden başka bir yere ışınlanabilme gücü bulunuyor. Maisie Williams'ın karakteri Rahne Sinclair yani Wolfsbane oluyor. Wolfsbane, bir kurda dönüşme gücüne sahiptir. Bir yandan bu gücünden zevk alırken diğer yandan bundan kurtulmak istiyordur. Charlie Heaton, Sam Guthrie yani Cannonball'u canlandırıyor. Cannonball yüksek hızda uçtuğu zaman yok edilemez hale gelebiliyor. Henry Zaga'nın karakteri Sunspot, güneş enerjisini alıp istediği gibi kullanabilme gücüne sahip. Blu Hunt'ın karakteri Mirage, insanların korkularından beslenerek ilüzyonlar yaratabiliyor.

    Çizgi roman hakkında yapılan tanımlamaya göre filmin atmosferinin gençlik filmlerinin usta yönetmeni John Hughes ile korku romanı ustası Stephen King'in birleşimi olması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Maisie Williams, The WitchSplit ve Glass filminin beğenilen yüzü Anya Taylor Joy, Stranger Things'in ilgi çeken isimlerinden Charlie Heaton, The Originals dizisinden hatırladığımız Blu Hunt, Trinkets dizisinden tanıdığımız Henry Zaga'nın yanı sıra Antonio BanderasAlice BragaHappy Anderson gibi isimler yer alıyor.

    The New Mutants, 3 Nisan 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top