Hesabım
    James Mangold Yönetecek; Timothee Chalamet, Bob Dylan Olacak!

    Timothee Chalamet'nin yeni projesi belli oldu.

    Erik Pendzich / Shutterstock

    Son olarak Christian Bale ve Matt Damon başrollü Ford V. Ferrari ile adından söz ettiren James Mangold'un yeni projesi bir Bob Dylan biyografik filmi olacak. "Going Electric" adını taşıyacak olan film Fox Searchlight tarafından geliştirilecek. Söylenenlere göre yıldızı parlayan genç oyunculardan Timothee Chalamet, filmin başrolü olacak.

    Folk müziğin dünya çapındaki en önemli isimlerinden biri olan Bob Dylan'ın bir yıldıza dönüşme hikayesi, beyaz perdeye aktarılıyor. Dylan olarak göreceğimiz isim ise, Little Women ve The King ile oldukça yoğun bir yılı geride bırakmayı başaran Timothee Chalamet olacak. Chalamet'nin yıldızı ilk olarak Call Me By Your Name ile parlamış, Lady Bird ile sinemada daha çok görüleceğinin garantisini vermiş ve Beautiful BoyA Rainy Day In New York gibi filmlerle oyunculuk konusunda gelecek vaat ettiğini açıkça belli etmişti. Oyuncuyu ileride Dune uyarlamasında da başrol olarak göreceğiz.

    Bob Dylan'ın yaşamı daha önce de beyaz perdeye aktarılmıştı. "I'm Not There" ile birbirinden yıldız oyuncular, Bob Dylan'ın yaşamının farklı dönemlerini canlandırmak için bir araya gelmiş ve ortaya ilginç bir çalışma çıkmıştı. Ayrıca usta yönetmen Martin Scorsese, geçtiğimiz yıl içerisinde izleyici karşısına çıkan bir Bob Dylan belgeselini hayata geçirmişti. Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese isimli belgesel Netflix'te gösterime girmişti.

    Going Electric'in ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top