Hesabım
    Sam Raimi'den Yeni Bir "Evil Dead" Filmi Gelebilir!

    Sam Raimi'nin eski defterleri yeniden açılıyor!

    Örümcek Adam serisi, Evil Dead filmleri gibi yapımların usta ismi Sam Raimi'nin yeni bir Evil Dead filminin geliştirilmesi için destek verdiği ortaya çıktı. Birkaç yıldır yönetmen olarak beyaz perdede göremediğimiz Raimi'nin klasikleşmiş film serisi, böylece yeniden sinemadaki yerini alabilir.

    DarkmanArmy of DarknessThe Quick and The Dead, A Simple Man, The Gift, Drag Me To Hell gibi gerilim ve korku türündeki filmlerde yönetmenlik görevini üstlenen Raimi, yeni bir film geliştirildiğini duyurdu. Bu film ise 1981 yılında ilk kez beyaz perdedeki yerini alan Evil Dead devam filmi oldu. Raimi bu sırada Collider'a konuştu ve gelecek bir Evil Dead filmi hakkında açıklama yaptı: "Bruce (Campbell), Rob (Tapert) ve ben yeni bir Evil Dead yazan ve yönetecek olan genç bir yönetmenle birlikte çalışıyoruz." Bruce Campbell, Evil Dead filmlerinin ve Ash Vs Evil Dead dizisinin yıldız ismi olarak tanınırken Rob Tapert, Raimi'nin sürekli olarak birlikte çalıştığı yapımcı olarak biliniyor.

    Evil Dead adını taşıyan ve Raimi'nin orijinal yapımından ilhamla çekilen son film 2013 yılında izleyicilerle buluşmuştu. Bruce Campbell ise son olarak Ash Vs Evil Dead dizisinde aynı karaktere hayat vermişti. Şimdilerde Raimi'nin yapımcı olarak görev yaptığı The Grudge filmi vizyona girmiş bulunuyor. Raimi'nin Evil Dead filminin yanı sıra gelecek başka projeleri bulunuyor. Raimi, şimdilik adı çıkmış bir sihirbazı konu edinecek olan The Kingkiller Chronicle ve World War 3 filmlerinin yönetmenliği için anlaşma sağladı. 

    Orijinal Evil Dead filminin konusu ise şöyleydi: Bazı yolculuklar, her ne kadar nereye gidildiği ve beklentinin ne olduğu belli olsa da umulmadık kapılara açılabilir. Ormanda bir kulübeye doğru yola çıkan beş arkadaşın esas amaçları sadece bir haftasonunu keyifle geçirmektir. Gittikleri yerde bir teyp kaydı bulurlar. Bunu bir profesör bırakmıştır. Ardından Ölüler Kitabı’nı bulurlar. Kayıtta profesörün kendi çevirisini yaptığı, ölüleri canlandırma pasajlarını dinlerler ve dehşetli dolu bir kötülük ormanda açığa çıkar. Önce ormanın kendisi sonra da insanlar kötücül yaratıklara dönüşmeye başlar. Kızlardan biri ormana kaçtığında ağaçların tecavüzüne uğrar. Diğerleri de paylarına düşen dehşetle yüzleşeceklerdir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top