Hesabım
    "Avatar"ın Dünyasını Keşfe Çıkıyoruz!

    Avatar 2'den yeni konsept tasarımları paylaşıldı.

    James Cameron'ın yeniden yönetmen koltuğuna geçtiği Avatar devam filmlerinin dünyasından konsept tasarımlar paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, Avatar dünyasının farklı köşelerini keşfe çıkıyoruz.

    2009 yılında izleyicileriyle buluşan ve gelmiş geçmiş en çok izlenen film olma özelliğine sahip olan Avatar'a dört yeni devam halkasının geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Dört film üzerindeki çalışmalar uzun süredir devam ettiriliyordu. James Cameron'ın neredeyse tüm filmleri tamamladığı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak henüz Avatar 2 de dahil olmak üzere filmler hakkında bilgi, görsel, fragman gibi ayrıntılar bulunmuyor. Şimdi ise Avatar filmlerinin sosyal medya hesabı üzerinden konsept tasarım görselleri paylaşıldı. Görsellerde Pandora'nın dünyasını şu sözler eşliğinde keşfe çıkıyoruz: "Avatar devam filmlerinde yalnızca Pandora'ya geri dönmeyeceksiniz. Bu dünyadan yeni parçalar keşfedeceksiniz."

    Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler, bir Avatar filmiyle daha karşımıza çıkarken, devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor. Gelmiş geçmiş en çok izlenen film olma unvanını Avengers: Endgame'e kaptıran, ancak James Cameron'ın devam filmleriyle yeniden liderliği ele geçireceğini düşündüğü Avatar filminin konusu şöyleydi: Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na’vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın arasına karıştığında doğa ile de bütünleşir. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları mercek altına almak üzere Avatar adında bir program meydana getirmiştir. Bu program insanları kısmen insan kısmen de Na’vi haline büründürerek misyon amaçlı Pandora’ya göndermektedir. Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişime uğrayarak işlevsel hale gelmektedir. Bu sırada Na’vi halkından Prenses Neytiri ile karşı karşıya gelen Jake, ansızın bir farkındalık yaşar ve bir araştırma misyonu ile gönderildiği bu gezegeni, kendi dünyalısından korumaya karar verir.

    Avatar 2, ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Aralık 2021 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top