Hesabım
    Chris Hemsworth, Avustralya Orman Yangını İçin 1 Milyon Dolar Bağışladı

    Marvel yıldızından dinmeyen orman yangını için büyük bağış!

    Don Arnold/WireImage

    Avustralya'da aylar önce başlayan orman yangını, etkisini azaltmadan yayılmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 16 milyon dönümden fazla arazinin küle döndüğü yangın için büyük kampanyalar başlatıldı. Bu kampanyalara destek veren isimlerden biri de yıldız oyuncu Chris Hemsworth oldu.

    Yeni Güney Galler'de başlayan orman yangını nedeniyle insanlar evlerini terk etmek zorunda kaldı, yaşamını yitirdi, birçok canlı yangına kurban gitti. Rüzgarın da etkisiyle yayılmaya devam eden yangın böyle devam ederse geriye yanacak bir şeyin kalmayacağı düşünülüyor. Bu sırada birçok ünlü isimden de destek gelmeye başladı. Bu desteklerden birini de Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth'ten geldi. Marvel'da son olarak Avengers: Endgame'de izlediğimiz oyuncu, yangın için tam 1 milyon dolarlık bağış yaptı. Hemsworth, bu nedenle bir video paylaştı ve şu sözleri sarf etti: "Herkese merhaba. Sizler gibi ben de burada, Avustralya'daki orman yangınına karşı verilen mücadeleye destek vermek istiyorum. Ailem ve ben 1 milyon dolar bağışta bulunuyoruz. Umarım siz de buna katılırsınız. Her bir kuruş önemli. Yani ne kadar toplanırsa toplansın minnettar olunacaktır...."

    Hemsworth'ün yanı sıra Kylie Minogue, Kim Kardashian, Naomi WattsBette Midler gibi birçok ünlü isim Avustralya yangınına destekte bulunduğunu son günlerde açıklamaya başladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top