Hesabım
    "Karakomik Filmler 2"den Teaser Geldi!

    Cem Yılmaz imzalı Karakomik Filmler: Deli ve Emanet'ten yeni teaser geldi.

    Başarılı komedyen Cem Yılmaz'ın iki ayrı filmi bir arada gösterme konseptiyle hayata geçirdiği Karakomik Filmler 2'den iki yeni teaser geldi. Karakomik Filmler 2 Arada ve Kaçamak filmlerinden oluşuyorken, Karakomik Filmler 2, Deli ve Emanet filmlerinden oluşuyor.

    Emanet filmi, yetenek yarışmalarına katılarak şöhret peşinde koşan Birol'un hikayesini konu ediniyor. Kadrosunda Cem Yılmaz, Çağlar ÇorumluÖzge ÖzpirinçciTansu BiçerCelil Nalçakan bulunuyor. Deli filminde ise dram türüyle karşımıza çıkıyor. Taksici Güven'in en büyük hayali aşık olduğu kızın karşısında oturmaktır. Çekimlerinin bir kısmı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde çekilen Deli'nin oyuncu kadrosunda Özkan UğurCem DavranBüşra DeveliEmin Gürsoy gibi isimler yer alıyor.

    Ülkemizin en ünlü komedyenlerinden biri olan Cem Yılmaz Gora, Arog, HokkabazPek Yakında gibi yönetmenliğini kendi üstlendiği filmlerin yanı sıra, yeni bir sinema deneyimi yaşatmak üzere Karakomik Filmler'in devam halkasıyla karşımıza çıkıyor. Karakomik Filmler Kaçamak ve 2 Arada filmleri, sinema şirketleriyle ilgili yaşanan olaylar sonucunda gecikmeli olarak izleyicileriyle buluşmuştu. Filmlerden biri Cem Yılmaz'ın en çok beğenilen filmlerinden Hokkabaz'ı anımsatırken, diğeri Gora benzeri bir deneyim ile izleyici karşısına çıkmıştı. Şimdi ise Karakomik Filmler: Deli ve Karakomik Filmler: Emanet ile farklılık yaratma konusu devam ediyor.

    Karakomik Filmler 2, Emanet ve Deli filmleriyle birlikte 17 Ocak tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top