Hesabım
    Disney+ Filmi "Timmy Failure: Mistakes Were Made"den Fragman!

    Dünyanın en iyi dedektifi Timmy maceraya başlıyor!

    Kasım ayı içerisinde açılan ve kısa zamanda milyonlarda kullanıcıya sahip olan Disney+'ın yeni orijinal filmi Timmy Failure: Mistakes Were Made'den fragman paylaşıldı. Stephan Pastis'in çocuk kitabından uyarlanan filmin fragmanında, yetişkin davranışları gösteren Timmy'nin hayali arkadaşı kutup ayısıyla birlikte dedektiflik macerasına atıldığını görüyoruz.

    Timmy Failure: Mistakes Were Made'in hikayesi ise şöyle: Timmy Failure,  kasabanın en iyi dedektifi olduğuna inanan, henüz ilkokula giden ve son derece garip bir çocuk olan 11 yaşındaki Timmy'nin hikayesini konu ediyor. Kendisine fazlasıyla güvenen bir çocuk olan Timmy, 1500 kiloluk kutup ayısı olan hayali arkadaşı ile birlikte Total Failure Inc. isimli bir dedektiflik bürosu açar. Kendisine fazlaca sorumluluk veren annesi, onun erkek arkadaşı, öğretmeni ve çevresindeki diğer yetişkinlere ders vermeye çalışan Timmy, böylece dünyanın en iyi dedektifi olmayı planlar.

    Timmy Failure: Mistakes Were Made'in yönetmen koltuğunda Spotlight filmiyle Oscar Ödülü'nün sahibi olan, ayrıca Christopher Robin, The Loudest VoiceMillion Dollar Arm gibi yapımlardan tanıdığımız Tom McCarthy üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda başrolde Winslow Fegley olmak üzere Guardians of The Galaxy, Rocketman, Elementary, Mr. Sloane gibi yapımlardan tanıdığımız Ophelia Lovibond; The End, Pineapple Express, Mr. Robot gibi yapımların tanınan yüzü Craig Robinson; Kyle Bornheimer, Chloe Coleman gibi isimler yer alıyor.

    Stephan Pastis imzalı Timmy Failure kitabı ilk olarak 2013 yılında piyasaya sunulmuştu. Devamında ise Now Look What You’ve Done (2014), We Meet Again (2014), Sanitized For Your Protection (2015), The Book You’re Not Supposed to Have (2016), The Cat Stole My Pants (2017) ve It’s The End When I Say It’s The End (2018) isimli kitaplar basılmıştı. Timmy Failure'a devam filmi çekilip çekilmeyeceği şu an için bilinmiyor.

    Film, Disney+'taki izleyicileriyle 7 Şubat 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top