Hesabım
    Christian Bale, "Thor: Love & Thunder"da Hangi Karaktere Hayat Verebilir?

    Christian Bale'e uygun karakterler gözden geçiriliyor.

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Marvel Sinematik Evreni dördüncü evre filmlerinden Thor: Love and Thunder ile ilgili geçtiğimiz günlerde yeni bir gelişme yaşanmıştı. Söylenenlere göre, filmde bir karakteri canlandırması için yıldız oyuncu Christian Bale ile görüşmeler yapılıyor. Bale'in teklifi kabul edip etmeyeceği bilinmez; ancak şimdiden oyuncuya yakışacak karakterlerin, hayranlar tarafında itinayla bulunduğunu söyleyebiliriz.

    Chris HemsworthNatalie Portman ve Tessa Thompson'ın başrolünde yer alacağı Thor: Love and Thunder'a Christian Bale katılabilir. Henüz bir kesinliği bulunmasa da, haberi bile büyük bir heyecan yarattı. Bazı Bale hayranları, çoğunlukla Oscarlık performanslar sergileyen birinin Marvel filmlerinde yer almaması gerektiğini düşünürken; The Dark Knight üçlemesinin hayranları tam tersini düşünerek Bale'i Marvel'da istiyor. Genel olarak ise Bale'in kötü bir karakterle karşımıza çıkacağı düşünülüyor. İşte o karakterler:

    Beta Ray Hill: Karakter uzaylı bir süper askerdir. Aynı zamanda Thor gibi tanrılar dışında Mjolnir'i taşıyabilen güçlü isimlerden biri Beta Ray Hill'dir. Thor ve Bill önceleri baş düşmanlardır. Ancak zamanla dayanışma içerisine girerler ve arkadaş olurlar. Çizgi romanlarda Odin tarafından Bill'e bir çekiç armağan edilir. Aslında karakterin Thor: Ragnarok'ta görülmesi bekleniyordu. Ancak karakterin bir şekilde filmden kesilmesi gerekti.

    Balder The Brave: Karakter, Thor ile uzun süre boyunca iş birliği yapan kahramanlardan biridir. Aynı zamanda Dokuz Diyar'ın en güçlü savaşçılarından biridir. Norn'un kraliçesi Karnilla ile karmaşık bir ilişkisi vardır. Karakterin çizgi romanlardaki varlığı en az Thor kadardır.

    Gorr The God Butcher: Bu kez karşımıza kötü bir karakter çıkıyor. Marvel'ın en karmaşık kötülerinden biri olan Gorr ile Thor kesin olarak birbirlerinin düşmanıdır. Bilinmeyen bir gezegenden gelen Gorr, eski yaşamında büyük bir trajedi yaşamış, annesi, karısı ve çocukları ölmüştür. Sonunda da bir tanrı katiline dönüşür. Bu karakter, Thanos ile zaman zaman karşılaştırılır.

    Dario Agger: Dario Agger, Roxxon Energy Corporation'ın CEO'sudur. Yarı insan yarı boğa bir canavar olarak tasvir edilen Minotor'a dönüşür. Malekith ile iş birliği yapar ve Jane Foster'ın Thor'a dönüştüğü zamanlarda karşımıza çıkan kötü karakter olarak bilinir.

    Thor: Love and Thunder 29 Ekim 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top