Hesabım
    Netflix Filmlerinin Arka Planları, Dolby Soho'da Sergilenecek!

    Netflix, farklı bir işe imza atıyor.

    Netflix dijital streaming platformu, geçtiğimiz yıl içerisinde yılın en çok konuşulan filmlerini bünyesinden çıkarmıştı. Bu Netflix orijinal yapımları arasında The Irishman, Marriage Story, Dolemite Is My NameThe Two Popes gibi filmler bulunuyordu. Dillerden düşmeyen bu filmlerin Akademi Ödülleri'ne sunulması da kaçınılmaz bir hale geldi. Ancak Akademi'nin şartlarına uyulabilmesi için, Netflix filmlerinin sinemalarda gösterime sunulması gerekiyordu. Bu nedenle de Netflix bir sinema ile anlaşma yapmıştı. Şimdi ise Netflix daha farklı bir işe imza atıyor ve bu filmler için Dolby Soho'da bir sergi açıyor.

    Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşan Martin Scorsese imzalı The Irishman, Noah Baumbach'ın herkesin gözdesi haline gelen Scarlett Johansson ve Adam Driver başrollü Marriage Story'si, usta oyuncu Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı Dolemite Is My Name ve Anthony Hopkins ile Jonathan Price'ın performanslarıyla konuşulan The Two Popes, Netflix'in geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluşan en iddialı filmleri arasında yer alıyor. Bir önceki yıl yalnızca Roma filmi Akademi Ödülleri'ne gönderilebilmişken, bu yıl sayının artırıldığı görülüyor. Diğer yandan Netflix, Akademi'nin kurallarına uyabilmek için filmlerini sinemalarda gösterime sokmaya devam ediyor. Platform, daha önce de New York'ta kapanmak üzere olan bir sinema ile anlaşma yapmıştı. Şimdi ise ilgileri daha da üzerine çekerek Manhattan'da bulunan Dolby Soho ile anlaşma sağladı. Ancak bu kez film gösterimleri için değil; filmler özelinde yapılacak sergiler için.

    Dolby Soho'da The Irishman, Marriage Story, The Two Popes ve Dolemite Is My Name filmlerine ait sergiler yer alacak. Filmlerin arka planında yer alan detaylar, kostümler, set tasarımları sergide ziyaretçilerle paylaşılacak. Örneğin Martin Scorsese'nin genç gösteren kamerası, The Irishman'deki Villa De Roma Restorant'ın dış görünüşü ve film kostümleri sergiye dahil edilecek. Sergi, yarın açılışını yapacak ve tüm ziyaretçilerine açık olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top