Hesabım
    "The Irishman"de Robert De Niro Nasıl Gençleşti?

    Netflix'ten The Irishman'de kullanılan tekniklerle ilgili bir video geldi.

    Prestij sahibi sinema ödüllerinin favorileri arasında yer alan Martin Scorsese imzalı The Irishman'den yeni detaylar paylaşıldı. Kasım ayında Netflix'teki yerini alan ve beğenileri topladığı kadar tartışma konusu haline de gelen The Irishman'de özel efektlerle gençleştirme teknikleri kullanılmıştı. Bu efektlerin nasıl hayata geçirildiğiyle ilgili bir video paylaşıldı.

    Robert De NiroAl Pacino ve Joe Pesci'nin başrolünde yer aldığı "The Irishman"in arka planında nasıl çalışmalar yürütüldüğüyle ilgili bir video paylaşıldı. Netflix'te izleyicileriyle buluşmuş olan The Irishman'de Robert De Niro'nun canlandırdığı Frank Sheeran ve Joe Pesci'nin canlandırdığı Russell Buffalino karakterlerinin gençlik hallerini izlemiştik. Ancak De Niro'nun ve Pesci'nin 76 yaşında olması işleri zorlaştırmıştı. Özel efektlerle usta oyuncuların gençleştirilmesi gerekiyordu. ILM Effects (Industrial Light and Magic) adı verilen özel çalışmanın sinema tarihinde daha önceki kullanımları da dahil olmak üzere, The Irishman'de kullanılma şeklinin açıklandığı bir video Netflix üzerinden paylaşıldı.

    Jimmy Hoffa'nın mafya tarafından yok edilme hikayesini anlatan filmin konusu ise şöyle: II. Dünya Savaşı'nın kıdemli askeri Frank Sheeran'a odaklanan ve 1975 yılında geçen hikayede organize suç çetesinin yaptıkları konu ediniliyor. Frank Sheeran, 20. yüzyılda birçok adı çıkmış ünlü isim için dolandırıcılık ve tetikçilik yapmıştır.  Organize suç çetesi ise 25'in üzerinde kişinin ölümünden sorumlu olan Sheeran'ın peşine düşer. Film, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşunu gözler önüne serecek. Film, hiçbir zaman cesedi bulunamayan Hoffa'nın hatırlanmasına neden olacak. The Irishman, şimdiye kadar AFI Ödülleri, Hollywood Film Ödülleri, New York Film Eleştirmenleri Ödülleri gibi prestijli kuruluşlardan ödül aldı. Filmin Akademi Ödülleri'ne de damgasını vuracağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top