Hesabım
    18. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri Kimlerin Olacak?

    Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı 18. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni, yarın akşam gerçekleştiriliyor.

    Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri'nin sahipleri 9 Ocak tarihinde belli olacak. Ödül töreni, medya, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler eşliğinde yarın akşam Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödül Töreni” olarak bilinen ve 18. gerçekleştirilen Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne 500 Yıldızlı öğrenci davet ediliyor. Töreni sunucak olan isim ise başarılı oyuncu Bülent Parlak olacak.

    18. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri'nin kategorilerinin bazıları ise şöyle:  Yılın En Beğenilen Erkek Oyuncusu, Yılın En Beğenilen Kadın Oyuncusu, Yılın En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu, Yılın En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu, Yılın En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu, Yılın En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu, Yılın En Beğenilen Dizisi, Yılın En Beğenilen Kültür Sanat Programı, Yılın En Beğenilen Show Programı, Yılın En Beğenilen Tiyatro Oyunu, Yılın En Beğenilen TV Kanalı, Yılın En Beğenilen Kadın Dizi Film Oyuncusu, Yılın En Beğenilen Dizi Film Müziği, Yılın En Beğenilen Sinema Filmi, Onur Ödülü. Geçtiğimiz yıla Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Dere, Genco Erkal, Tuba Ünsal, Hazar Ergüçlü, Burak Özçivit gibi isimler; Çukur, Güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda, P!NÇ gibi programlar; Martı, Müslüm gibi yapımlar damgasını vurmuştu.

    18. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni, 9 Ocak Perşembe akşamı gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top