Hesabım
    Akademi Ödülleri İkinci Kez Sunucusuz Olacak!

    Akademi'den yeni gelişmeler...

    Akademi Ödülleri yönetiminden, bu yılki ödül töreni hakkında resmi bir açıklama geldi. ABC Entertainment Başkanı Karey Burke'ün yaptığı açıklamaya göre, bu yılki Akademi Ödül Töreni tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi sunucusuz olarak gerçekleştirilecek.

    Bu yıl 92. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri'nin adayları birkaç gün içerisinde resmi olarak açıklanacak. Heyecanlı bir şekilde geri sayım sürerken, Akademi yönetiminin kararını kapsayan bir duyuru yapıldı. Karey Burke, bu yılki ödül töreni hakkında şu sözleri sarf etti: "Akademi'de hep birlikte, geçen yıl her şeyin yolunda gitmesine neden olduğu gibi gibi bu yıl da geleneksel sunucunun olmamasına karar verdik. Törende eğlenceye, müzikal numaralara, komediye, yıldızların gücüne yer verilecek."

    Geçtiğimiz yıl Akademi Ödülleri'nin töreni sunuculuğu konusunda büyük bir tartışma çıkmıştı. Öncelikle Akademi yönetimi komedyen Kevin Hart'ı sunucu ilan etmişti. Ardından Hart'ın geçmişte yaptığı stand-up showlarında ve sosyal medya hesaplarında sarf ettiği homofobik sözler nedeniyle büyük bir tepki çekmiş ve sonunda Akademi, Hart'ı sunuculuk görevinden almıştı. Böylece 91. Akademi Ödül Töreni'nin sunucusuz olarak gerçekleştirilmesi sağlanmış, birçok oyuncu, müzisyen, yönetmen, sanat dünyasına ait isimler tören boyunca eğlenceli anlar yaşanmasını sağlamıştı. Ancak geçtiğimiz yıl Oscar töreni, önceki yıllara göre daha kısa sürdü. Yaklaşık olarak 30 dakika daha kısa olan tören, %12 civarında önceki yıllara oranla daha fazla izlendi.

    92. Akademi Ödülleri'nin adayları 13 Ocak tarihinde resmi olarak açıklanacak. Tören ise 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top