Hesabım
    "Brahms: The Boy II" Fragmanında Brahms Geri Dönüyor!

    The Boy devam filminden fragman geldi.

    Ülkemizde Lanetli Çocuk adıyla bilinen The Boy'un devam filmi "Brahms: The Boy II"dan fragman yayınlandı. Fragmanda, yeni bir ailenin evine, bu kez son derece paranormal olan Brahms bebeğiyle birlikte konuk oluyoruz.

    Lanetli Çocuk filminin devam halkası olan The Boy 2, Heelshire Köşkü'nün geçmişinden habersiz bir şekilde oraya taşınan, masum bir ailenin hikayesini konu ediyor. Eve yerleşmeye çalışan ailenin küçük oğulları bu süreçte, Brahms adını verdiği gerçek boyutlardaki bir oyuncak bebekle arkadaşlık kurmaya başlar. Zamanla Brahms'ın etkisi altına girmeye başlayan çocuk, pek de normal olmayan davranışlar sergilemeye başlayacaktır. Bu süreçte Katie Holmes'ün canlandırdığı Liza, Brahms'ın anormalliklerini keşfedecek ve oğlunu kurtarmaya çalışacaktır. The Boy'da, yaşlı bir aile uzun süre önce kaybettikleri çocuklarının anısını bir oyuncak bebek ile birlikte yaşıyordu. Ona bakması için bakıcı tutmuşlardı. Bir süre sonra bakıcı Greta, oyuncak bebekteki tuhaflıkları fark etmeye başlıyordu. Ancak filmin sonunda, aslında olanların paranormal olmadığını, Brahms'ın gerçekten yaşadığını öğreniyorduk. Bu nedenle ikinci filmle birlikte olanların nasıl bir mantığa oturtulacağı konusu merak ediliyor.

    İlk filmde de yönetmen koltuğunda bulunan ve The Devil InsideWerStay Alive gibi korku filmlerinden tanıdığımız William Brent Bell ikinci filmin de yönetmenliğini üstleniyor. The Boy 2, en iyi korku filmlerini bünyesinde barındıran Blumhouse'dan çıkmaya hazırlanırken, filmin senaryosunu Stacey Menear kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Batman BeginsJack ve JillDawson's Creek, Disturbing Behavior, Şanslı LoganSigara İçtiğiniz İçin TeşekkürlerPieces of April gibi yapımların yıldız oyuncusu Katie Holmes; The WitchThe Ballad of Buster ScruggsKasırgada VurgunAvcı: Kış Savaşı gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ralph InesonGeneration KillThe MentalistThe Nine, Turn gibi yapımlarda karşımıza çıkan Owain Yeoman ve Örümcek Ağındaki KızGotham, The Blacklist: Redemption gibi yapımlardan hatırladığımız minik oyuncu Christopher Convery yer alıyor.

    Brahms: The Boy II'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 2020 yılı içerisinde ne zaman buluşacağı henüz resmi olarak açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top