Hesabım
    Nicholas Hoult, Mission: Impossible'ın Kadrosuna Katıldı

    Serinin bir sonraki filminde Hoult da yer alacak..

    Screen Media Films

    Nicholas Hoult'un bir sonraki projesi belli oldu. Aktör, Paramount yapımcılığında Tom Cruise'a katılacak ve Skydance’in yakında çıkacak olan “Mission: Impossible” devam filminde yer alacak. Yönetmen Christopher McQuarrie da durumu Instagram hesabında doğruladı. Daha önce de Hoult'u sosyal medya hesaplarından etiketleyen McQuarrie “Hey, @nicholashoult, biraz cehennemi yükseltmek ister misin?” yazmıştı.

    Hoult'un tam olarak hangi rolde olacağı bilinmiyor ama kötü adamı oynaması muhtemel. Cruise, yedinci ve sekizinci bölümlerde gizli ajan Ethan Hunt rolünü canlandırmaya devam edecek. Hoult aslında Top Gun: Maverick filminde de rol alacaktı ama zaman problemi nedeniyle bu birliktelik gerçekleşmedi. Rolü alamamasına rağmen, Cruise ile sağlam bir toplantı yaptı ve bu da bir noktada birlikte çalışmak istemelerine yol açtı.

    Yedinci filmin 23 Temmuz 2021'de sinemalara gelmesi bekleniyor, sekizinci film ise 5 Ağustos 2022'de yayınlanacak. McQuarrie her iki filmi de yazacak ve yönetecek. Hatta iki filmin çekimlerini peş peşe yapacak gibi duruyor. Bu arada filmin kadrosuna Hayley Atwell ve Pom Klementieff de katıldı. McQuarrie, daha önce, serinin küresel olarak 791.1 milyon $ ile en yüksek brüt girişi olan 2015 yapımı “Rogue Nation” ve 2018 yapımı “Fallout” filmlerini yönetti. Dizideki altı film global gişede 3.57 milyar dolar kazandı. 

    Filmin kadrosuna dahil olan Nicholas Hoult, son olarak Tolkien ve X-Men: Dark Phoenix filmlerinde rol almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top