Hesabım
    Noah Hawley, Star Trek'e Yeni Karakterler Getirecek!

    Noah Hawley, Star Trek 4 ile ilgili düşüncelerini anlattı.

    Star Trek serisinin dördüncü filmi, bir süredir aksaklıklar nedeniyle askıya alınmıştı. Yönetmen değişiklikleri, Quentin Tarantino'nun kendi Star Trek'ini çekme kararının sürekli olarak gündeme gelmesi gibi konular nedeniyle Star Trek 4 çalışmalarına henüz başlanmadı. Ancak son olarak filmin yönetmenliğine getirilen Noah Hawley, film hakkında açıklama yaptı ve eski kadronun geri dönüp dönmeyeceği sorularına yanıt verdi.

    Fargo ve Legion dizilerinin yaratıcısı Noah Hawley, Star Trek 4 hakkında The Hollywood Reporter podcast'ine konuştu. Yönetmen, bir süre önce filmin başına getirilmişti. Başlarda Chris Pine'ın canlandırdığı Kaptan Kirk ve ekibinin geri getirileceği söylendi. Ancak birkaç hafta sonra Simon Pegg açıklama yaparak bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını, ekibin Hawley'nin filmine geri dönmeyebileceğini belirtti. Şimdi ise Noah Hawley şu sözleri sarf etti: "Bu filme Star Trek IV demek yanlış olur. Nesiller boyu hayranı olan bu seriye kendi versiyonumu yapıyorum." Hawley'ye yeni bir ekip oluşturup oluşturmayacağı sorusu sorulduğunda yönetmen yeni bir ekip getirmek istediğini belirtti. Ancak 2016 yılındaki Star Trek Beyond filminde yer alan eski ekibin gelip gelmeyeceği konusunda "Henüz çok erken. Bilmiyorum. Ama daha çok yeni karakterler dahil olacak." sözlerini dile getirdi.

    Noah Hawley, Star Trek 4 için 1982 yapımı Star Trek II: The Wrath of Khan filminden ilham alacağını belirtti: "William Shatner okuma gözlüklerini takıyor ve Khan'ın kalkanını indiriyor. Bu yaklaşık olarak 9.50 dolara mal oluyor. Büyük aksiyon sahneleri yok. Yalnızca çok daha zekice. Gerçekten bu duyguları canlandırma fikri var. Paramount'a gittim ve yapmak istediğim şey için yalnızca kendi düşüncelerim vardı. Yani girdiğim yol bu. Henüz çok erken bir aşamada, yani henüz daha spesifik olamam. Ama daha farklı olacağını söyleyebilirim."

    Star Trek serisinin geçmişi 1970'li yıllara dayanıyor. Son olarak Star Trek: Beyond filmi 2016 yılında izleyicileriyle buluşmuş ve beğeni kazanmıştı. Ancak gişede çok da başarılı olamayıp 185 milyon dolarlık bütçesine karşılık 343 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Ayrıca ilk filmlerden itibaren serinin başrolünde bulunan Patrick Stewart'ın Jean Luc Picard karakterini odağına alan Star Trek: Picard isimli dizi, izleyicileriyle önümüzdeki Pazartesi günü buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top