Hesabım
    Star Trek, Doctor Doom'un Önündeki Tek Engel!

    Noah Hawley, Doctor Doom'u hayata geçirmekte güçlük çekiyor.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde Noah Hawley'nin Marvel çizgi romanlarından uyarladığı Doctor Doom senaryosunun Kevin Feige ve Marvel ekibi tarafından kabul edildiği söylenmişti. Ancak Feige, Hawley'nin senaryo üzerinde daha fazla çalışmasını istiyordu. Bu nedenle henüz ortada bir anlaşma bulunmuyordu. Şimdi ise Noah Hawley bir açıklama yaptı ve Star Trek nedeniyle Marvel planlarının işlemediğini dile getirdi.

    Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige'in Noah Hawley ile görüştüğü ve Doctor Doom senaryosu üzerinde daha fazla çalışmasını istediği ortaya çıkmıştı. Yaz aylarında gerçekleştirilen D23 Expo'da Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmleri açıklanmış ve aralarında Doctor Doom'un olmadığı dikkatleri çekmişti. Bu konuda hiçbir şekilde harekete geçilmemesi, projenin iptal edilmiş olabileceğinin sinyallerini vermişti. Şimdi ise Noah Hawley Deadline ile Television Critics Association basın turu sırasında konuşarak yeni bir açıklama yaptı ve şu sözleri sarf etti: "Telefonum çalmadı. Senaryoyu ve yaptığım şeyi sevdim. Ama peşinden koşamadım ve Star Trek işleri karmaşıklaştırdı. Ama eğer beni ararlarsa, bu işte varım."

    Doctor Doom'un hikayesi, kurgusal bir Avrupa ülkesi olan Latveria'yı ele geçirmesiyle başlıyor. Doom, sesini dünyaya duyurabilmek için yanına bir kadın gazeteciyi çağıracak ve onun aracılığıyla iletişime geçecektir. Süper kötü olmasıyla tanınan Doctor Doom, bir laboratuvar kazası sonucu yüzünün yanması sonucu bir maskeyle yaşamını sürdürmek zorunda kalır. Bu kazadan da Fantastic Four'un Reed Richards'ı olan Bay Fantastik sorumlu tutulur. Disney'in, Doctor Doom'u Hugh Jackman'ın canlandırmasını istediği bilinenler arasında yer alıyor.

    Fargo ve Legion dizilerinin yaratıcısı Noah Hawley, geçtiğimiz aylarda Star Trek 4'un yönetmen koltuğuna getirilmişti. Şimdilerde üzerinde çalışmalar yapan Hawley yeni bir kadro ile devam edeceğini dile getirdi ve buna bir devam filmi diyemeyeceğini ifade etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top