Hesabım
    Altın Küre'yi Gelecek Yıl "Tina Fey" ve "Amy Poehler" Sunacak!

    Başarılı ikili, 4. kez bu görevi üstlenecek..

    2020 Altın Küre Ödül Töreni'nin yayınlanmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen NBC, ödül gecesinin gelecek yılı için çalışmalara başladı. Son 8 yılın en düşük reytinglerinden birinin alındığı geceden sonra, NBC gelecek yıl işi sıkıya alacak gibi görünüyor. Bu doğrultuda ilk açıklama sunucular için geldi. Yapılan açıklamaya göre, Tina Fey ve Amy Poehler, 4. kez Altın Küre'ye ev sahipliği yapacak.

    Fey ve Poehler, Altın Küre'ye daha önce 2013, 2014 ve 2015'te ev sahipliği yapmış ve özellikle son performanslarıyla çok konuşulmuştu. Ricky Gervais'in diğer yıllara göre şahsi olarak daha az ofansif mizah yaptığı ama açıkça insanları suçladığı 2020 töreninden çeşitli tepkiler alan NBC, gelecek yıl açıklamalarına erken başladı. Gervais'in sert tavrından sonra, Fey ve Poehler'in yumuşak ve eğlence odaklı esprileri bir nevi kurtarıcı görevi üstlenecek.

    Töreni düzenleyen Hollywood Yabancı Basın Birliği ( HFPA )'nin başkanı Lorenzo Soria, “Tina ve Amy’nin komedi kimyasının bulaşıcı olduğunu inkar etmek zor. Dinamik ikilinin Altın Küre sahnesine döndüğünü görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.” açıklamasında bulundu. Andy Samberg ve Sandra Oh'un sunduğu tören gecesi düşüşe geçen reytingler bir daha eski haline dönmedi ki 20 milyon izleyiciyi yakalayan son tören 215 yılında Tina Fey ve Amy Poehler'in sunduğu geceydi. HFPA ve NBC, ikiliden yine aynı perfromansı bekliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top