Hesabım
    SNL Senaristlerinden "Space Camp" Uyarlaması Geliyor!

    Disney+'a yeni bir film daha ekleniyor.

    Disney, yeni dijital streaming platformu Disney+ için klasikleşen eski filmleri yeniden çekme projelerine devam etme kararı almış gibi görünüyor. Bu kez ise yeniden çekilecek olan film, 1986 yapımı bilim kurgu türündeki aile yapımı SpaceCamp oluyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre SpaceCamp uyarlaması için hazırlıklara başlandı.

    Disney+, yeni film ve dizi projeleri üretmeye devam ediyor. Star Wars ve Marvel'a gelecek orijinal dizilerin yanı sıra Disney, platformu için eski sevilen aile filmlerini yeniden çekmek için hazırlıklara başladı. Öncelikle Home Alone serisinin yeniden çekileceği gündeme gelmişti. Şimdi ise sırada bilim kurgu türündeki SpaceCamp var gibi görünüyor. Filmin senaryosunu kaleme almaları için Saturday Night Live, Robot Chicken, Incredible Crew gibi yapımlarla tanıdığımız Mikey Day ve SNL'in yanı sıra Pranked, Hardly Working gibi yapımlarla tanınan Streeter Seidel ile anlaşma sağlandı. İkili aynı zamanda Disney+ için bir Archie Yates başrollü Home Alone uyarlaması kaleme aldı. Bu durumda Disney'deki yerlerini garantiye almış gibi görünüyorlar. Space Camp yeniden çekiminin yapımcılığını ise Rampage, How To Be Single, Jack The Giant Slayer, Fist Fight gibi yapımlarda karşımıza çıkan John Rickard oluyor.

    SpaceCamp'in konusu ise şöyle: Genç bir kadın olan Andie, NASA tarafından işletilen ve kocası tarafından yönetilen uzay kampında, bir grup lise öğrencisine eğitim vermekle görevlendirilir. Kampa gelen gençler, burada test edilen bir uzay mekiğini yanlışlıkla çalıştırınca, kendilerini uzaya doğru macera dolu bir yolculuğun içinde bulur. Ne yapacaklarını bilmeyen gençler, yaşadıkları şoku atlattıktan sonra dünyaya geri dönmenin yolunu aramaya başlar. Ekip, sağlam bir şekilde dünyaya dönebilmek için birlikte hareket etmek ve bir astronot gibi davranmak zorunda kalır. Orijinal filmin oyuncu kadrosunda Lea Thompson, Kelly PrestonTate Donovan ve Joaquin Phoenix gibi isimler yer alıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top