Hesabım
    The Batman'in Catwoman'ı Zoe Kravitz, Sonunda Sessizliğini Bozdu

    Zoe Kravitz, rolü hakkında Ellen Degeneres'a konuştu.

    Jasmin Đenčić

    The Batman'in çekimlerine yakın bir zamanda İngiltere'de başlanacağı geçtiğimiz hafta içerisinde açıklanmıştı. Matt Reeves, The Penguin'i canlandıracak olan Colin Farrell ile birlikte The Batman'in kadrosunu tamamlamış ve çekimlere hazır olduğunu belirtmişti. Şimdi ise Catwoman'ı canlandıracak olan güzel oyuncu Zoe Kravitz konuştu.

    X-Men: First Class, Mad Max Fury Road, Big Little Lies, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald gibi yapımların yıldız oyuncusu Zoe Kravitz, The Batman filminde Catwoman'ı canlandırması için seçilmişti. Yetenekli oyuncu şimdi ise bu konu hakkında Ellen Degeneres'a konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Tonla hem  harika hem de zorlu eğitimden geçiyordum. Bu son derece fiziksel bir şey. Eve her gün topallayarak geliyorum." Kravitz, Degeneres'ın programına bugün katıldı ve oyuncu, akşam Londra'ya giderek The Batman çekimlerine katılacağını açıkladı. Oyuncu, aynı zamanda rol aldığı High Fidelity isimli dizi hakkında bilgiler verdi ve dizinin 14 Şubat tarihinde başlayacağını hatırlattı.

    Bir süredir filmin deneme çekimleriyle uğraşılıyordu. Matt Reeves, The Batman filminde Bruce Wayne'i dünyanın en iyi dedektifi olarak göstereceğini açıklamıştı. Yönetmenin ilham aldığı çizgi roman ise Batman: Year One olacak. Ancak doğrudan bu çizgi romanı uyarlamayacağını da belirtmişti. Çizgi romanlara uygun olarak ilerlemeyi planlayan Reeves, izleyicilerine noir bir film sunacak. The Batman'in oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak olan ve karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve hangi karakteri canlandıracağı açıklanmayan Peter Skarsgard'dan oluşuyor.

    The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top