Hesabım
    Marvel'ın Vampir Filmi "Morbius"tan Teaser Fragman!

    Jared Leto dişlerini gösterdi..

    Oscar ödüllü Jared Leto, SONY ve Marvel'ı bir araya getiren vampir filmi Morbius için kamera karşısına geçti ve "dişlerini gösterdiği" ilk teaser fragman yayınlandı. 1971 yılına dayanan bir korku karakteri olan Dr. Morbius, ilk olarak dönemin Spider-Man serisinde ortaya çıkmıştı.

    Tom Hadry'nin Venom'u gibi, Morbius da Spider-Man evreninin köşelerinde kalmış bir karakter. Onlarca yıl sürdükten sonra evrenden koparılan Morbius, şimdi geri geliyor. Birçok klasik Marvel Comics karakteri (hem kötü adamlar, hem de kahramanlar) gibi, esrarengiz anti kahraman Michael Morbius da güçlerini trajedi ve felaketle ortaya çıkaran bir karakter. Resmi açıklamaya göre filmin konusu şöyle: “Tehlikeli, nadir bir kan bozukluğu olan ve aynı kaderi çeken başkalarını kurtarmaya kararlı olan Dr. Morbius, umutsuz bir kumar oynar. İlk başta radikal bir başarı gibi görünen şey, kısa sürede kendini hastalıktan daha kötü bir duruma götürecektir.”

    Yazar Roy Thomas ve sanatçı Gil Kane tarafından oluşturulan kan emici Morbius, ilk olarak 1971 Cadılar Bayramı sayısında ve sonrasında yıllar boyunca Spider-Man kötü adamı olarak çizgi roman serisinde yer aldı. Hayranların gizli favorilerinden ve çok popüler olmayan birkaç korku karakterden biri.

    Başroldeki Jared Leto, Jean-Marc Vallée'nin 2013 filmi Dallas Buyers Club'da trans birey Rayon'u canlandırdı ve Oscar kazandı. 2016 yılında ise Suicide Squad ile Joker'i büyük ekranda tasvir eden ünlü aktörler arasına katıldı. Yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa oturuyor. Espinosa son olarak Child 44 ve Life filmlerini yönetti. Morbius, Matt TolmachAvi Arad ve Lucas Foster tarafından üretiliyor. Leto'ya eşlik eden diğer önemli oyuncular ise Matt Smith, Adria Arjona, Jared HarrisAl MadrigalTyrese Gibson ve Michael Keaton gibi yıldızlar.

    Film, 31 Temmuz 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top