Hesabım
    Robert Pattinson'lı "The Batman"in Gotham'ı, Glasgow Olacak!

    İskoçya'nın Glasgow kenti, Gotham olarak kullanılacak.

    Matt Reeves'in imzasını atacağı DC çizgi roman uyarlaması "The Batman" ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Collider'ın haberine göre, Robert Pattinson'ı Bruce Wayne olarak göreceğimiz The Batman'in ünlü şehri Gotham, görünüşünü İskoçya'nın Glasgow kentinden alacak.

    Çekimleri Ocak ayı içerisinde Londra'da başlayan The Batman'in merakla beklenen detaylarından biri, Gotham şehriydi. Neredeyse her Batman filminde Gotham farklı bir şehirden uyarlanmıştı. Christopher Nolan'ın The Dark Knight üçlemesinde Chicago, Los Angeles, New York şehirleri kullanılmıştı. Tim Burton'ın Batman'i ise İngiltere'de çekilmişti. Şimdi ise Robert Pattinson'ı başrolünde göreceğimiz The Batman'in Gotham'ının İskoçya, Glasgow olacağı açıklandı. Filmin çekimlerinin geçtiğimiz haftalarda başlamış olmasına rağmen Catwoman rolündeki Zoe Kravitz'in geçtiğimiz gece çekimlere katılmak üzere Londra'ya uçacağı haberi verilmişti.

    Bir süredir The Batman'in deneme çekimleriyle uğraşılıyordu. Matt Reeves, The Batman filminde Bruce Wayne'i dünyanın en iyi dedektifi olarak göstereceğini açıklamıştı. Yönetmenin ilham aldığı çizgi roman ise Batman: Year One olacak. Ancak doğrudan bu çizgi romanı uyarlamayacağını da belirtmişti. Çizgi romanlara uygun olarak ilerlemeyi planlayan Reeves, izleyicilerine noir bir film sunacak. The Batman'in oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak olan ve karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve hangi karakteri canlandıracağı açıklanmayan Peter Skarsgard'dan oluşuyor.

    The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top