Hesabım
    Bloodshot Fragmanında Ray Garrison'ın Dönüşümüne Tanıklık Ediyoruz

    Bloodshot: Durdurulamaz Güç'ten yeni fragman!

    Hollywood'un en sevilen aksiyon oyuncularından biri olan Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı "Bloodshot: Durdurulamaz Güç"ten fragman paylaşıldı. Dave Wilson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu çizgi roman uyarlaması filmin fragmanında, Ray Garrison'ın durdurulamaz güçlere sahip bir adama dönüşmesine doğru giden yola tanıklık ediyoruz.

    Fast and Furious serisi, Guardians of The Galaxy serisi, xXxRiddick serisi gibi yapımların yıldızı olan Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı Bloodshot: Durdurulamaz Güç'ten fragman geldi. Her ne kadar Diesel'ın performansı konusunda eleştirmenler şüpheye sahip olsalar da, yılın en çok merakla beklenen filmlerinden biri Bloodshot oluyor. Geçtiğimiz ay içerisinde filmin vizyon tarihinde küçük bir değişikliğe gidildiği açıklanmıştı. Şubat ayı içerisinde vizyona girmesi planlanan filmin gösterim tarihi Mart'a alındı. Bunun nedeni olarak ise Bloodshot ile aynı anda vizyona giren filmlerin daha az rekabet edebilecek güçte olması gösterildi.

    Bloodshot'ın konusu ise şöyle: Bloodshot filminde Denizci olan Ray Garrison isimli bir adam ve karısı öldürülür. Bunun ardından bir grup varlıklarını gizleyen bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray bundan sonra kendi gibi olan süper askerlerle çalışacaktır. Bu sırada ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Ama hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başladığında her şeyi yok etmek için mücadele vermeye başlayacaktır. Garrison, yavaş yavaş bu cinayetin ardındaki komployu ortaya çıkaracaktır.

    ilmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel'ın yanı sıra Baby Driver, Hobbs & Shaw, Alita: Battle Angel gibi yapımlardan tanıdığımız Eiza Gonzalez; Memento, L.A. Confidential, Rover gibi yapımların başarılı oyuncusu Guy Pearce; Dead Man's Shoes, Fantastic Four, RocknRolla gibi yapımlardan tanıdığımız Toby KebbellJóhannes Haukur Jóhannesson, Outlander, Island At War, Young Alexander The Great gibi yapımlarda karşımıza çıkan Sam Heughan, Alita: Battle Angel, Welcome To Marwen, Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi yapımlardan tanıdığımız Eiza Gonzalez gibi isimler bulunuyor.

    Bloodshot: Durdurulamaz Güç, 13 Mart 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top