Hesabım
    "No Time To Die"a Billie Eilish İmzası!

    25. Bond filmine Billie Eilish seslendireceği besteyle imzasını atacak.

    James Bond filmleri arasında en çok merakla beklenen film olarak kendini gösteren "No Time To Die" ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı. The EON Productions, filmin müziklerinin Billie Eilish tarafından seslendirilmesi için genç müzisyen ile anlaşma imzalamış bulunuyor. Böylece Eilish, Bond müziklerini yapan en genç müzisyen olarak tarihe geçmiş olacak.

    Henüz 18 yaşında olan popüler müzisyen Billie Eilish, Grammy adayı kardeşi Finneas O'Connell ile birlikte James Bond müzikleri üzerinde çalışıyor. Eilish, No Time To Die'ın müziğini yapacak olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Her şekilde bunun bir parçası olmak çılgınca bir şey. Böyle efsanevi bir seriye ait bir filmin tema müziğini bestelemek onur verici. James Bond, gelmiş geçmiş en havalı seri. Hala şoktayım." Filmin yapımcılarından Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli de bu açıklamaya şu sözleri ekledi: "Billie ve Finneas'ın No Time To Die için filmin duygusal hikayesi üzerinde çalışabilmek üzere kusursuz şekilde hazırlanmış son derece güçlü ve canlı bir şarkı yazdığını duyurmak için heyecanlıyız."

    Geçtiğimiz hafta içerisinde Ölmek İçin Zaman Yok ile ilgili başka bir açıklama yapılmış ve ünlü besteci Hans Zimmer'ın filmin müziklerini yapacağı duyurulmuştu. Şimdi ise Zimmer'ın yanı sıra Billie Eilish filme eklenerek son derece güçlü bir tablo ortaya çıkarılmış olundu. 

    No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Daniel Craig'in son kez James Bond olarak karşımıza çıkacağı Ölmek İçin Zaman Yok'un posteri bir yarışma aracılığıyla seçilecek. MGM, Universal ve United Artists Releasing, dünya üzerindeki tüm Bond hayranlarına bu yarışmaya katılmaları için çağrıda bulunmuştu. 16 Ocak gecesine kadar başvurular devam ediyor.

    No Time To Die'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top