Hesabım
    Charlie Hunnam, "King Arthur"a Yeniden Dönmek İstiyor

    The Gentlemen yıldızı Charlie Hunnam, King Arthur ile ilgili açıklama yaptı.

    Yıldız oyuncu Charlie Hunnam, 2017 yılında başrolünde yer aldığı "Kral Arthur: Kılıç Efsanesi" filmiyle ilgili açıklama yaptı. Hunnam'ın Guy Ritchie yönetmenliğindeki film hakkında yaptığı açıklamalarda, film için her şeyi en baştan almak istediği sözleri göze çarptı.

    Son olarak Triple Frontier'da izlediğimiz ve bir diğer Guy Ritchie filmi The Gentlemen ile karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu Charlie Hunnam, King Arthur: Legend of The Sword filmiyle ilgili açıklama yaptı. 2017 yılında gösterime giren film, Warner Bros için kelimenin tam anlamıyla kabusa dönüşmüştü. 175 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında yalnızca 148,675,066$ hasılat elde etmişti. Oyuncu, Sirius XM'de verdiği bir röportajda King Arthur ile ilgili şu sözleri sarf etti: "King Arthur'a geri dönmek isterdim. Çünkü film sırasında yanlış giden ve kontrolden çıkan çok şey vardı. Bence sonunda istediklerimizle yaptıklarımız tutmadı. Filmi istediğimiz gibi gibi yapamadık. Eğer başarıya ulaşırsak bu filmlerden daha fazla yapacaktık. Arthur efsanesi beni büyülüyordu ve uzun sürebilecek bir hikayeyi anlatabilme fırsatını kaçırdığımızı hissediyorum. Hikayeyi kötü etkileyen bir oyuncu kadrosu seçimi vardı. Artık filmde yoklar bile."

    Oyuncu kadrosunda Hunnam'ın yanı sıra Jude Law, Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, Eric BanaAidan Gillen gibi isimlerin yer aldığı King Arthur: Legend of The Sword'un konusu şöyleydi: Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur ise şehrin arka sokaklarında, ekmeğini taştan çıkaran biridir. Ancak bir kez kılıcını taştan çektiğinde, bütün hayatı alt üst olur ve hoşuna gitse de gitmese de gerçek mirasına sahip çıkmak zorunda kalacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top