Hesabım
    Özgür Çevik Başrollü "Masallardan Geriye Kalan"dan Fragman!

    Romantik film, Masallardan Geriye Kalan'dan fragman paylaşıldı.

    Başarılı müzisyen ve oyuncu Özgür Çevik ile genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın başrolünde yer aldığı romantik dram filmi "Masallardan Geriye Kalan"dan fragman paylaşıldı. Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönetmen ve senaristliğini üstlendiği filmin fragmanında, iki birbirinden tamamen farklı insanın hayatlarının birleşmesine tanıklık ediyoruz.

    MinT Yapım ile Türkiye sinema ve televizyonunda önemli bir yer edinen Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği romantik filmin konusu ise şöyle: Masallardan Geriye Kalan, üniversitede doçent olan Evren ile yüksek lisans öğrencisi Hece arasında yaşanan aşkı konu ediyor. Evren ve Hece arasında beklenmedik bir zamanda, hızla gelişen aşkı konu edinen filmde, aşkın karşı taraftan çok kişinin kendisiyle ilgili olduğu gözler önüne seriliyor.

    "Masallardan Geriye Kalan" filminin yönetmen ve senarist koltuğunda Dünyanın En Güzel KokusuYanımda KalSizi SeviyorumDoksanlar gibi yapımlarda imzası bulunan Mustafa Uğur Yağcıoğlu bulunuyor. Eskişehir, Brugge, Paris, Köln'ü arkaplanına alan "Masallardan Geriye Kalan"ın oyuncu kadrosunda Yabancı Damat, Mazi Kalbimde YaradırKırgın Çiçekler gibi dizilerden ve Kaygı filminden tanıdığımız başarılı oyuncu Özgür Çevik; Fransa yapımı Mustang filminde başarılı bir performans sergileyerek akıllarda yer edinen İlayda Akdoğan; Dünyanın En Güzel Kokusu, Beni UnutmaHayat Sana Güzel gibi filmlerde yer almasının yanı sıra tiyatro alanında da başarısını kanıtlayan Tuba Ünsal yer alıyor.

    Masallardan Geriye Kalan, 14 Şubat Sevgilililer Günü'nde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top