Hesabım
    Apple, Beastie Boys Filmi İçin Spike Jonze'u İstiyor!

    Apple, Beastie Boys belgeseli çekmek istiyor.

    Mick Hutson/Redferns

    Apple TV+, yeni bir belgesel filmi geliştirmek istiyor. 90'lı yılların en ünlü ve Grammy ödüllü müzik gruplarından biri olan Beastie Boys, belgeselin odağı olacak. Apple'ın asıl isteği ise, Oscar'lı yönetmen Spike Jonze'u Beastie Boys belgeselinin başına getirmek.

    Apple TV+ bünyesinde izleyicileriyle buluşacak olan Beastie Boys belgeselinin prömiyer tarihi şimdiden belli oldu. Aynı zamanda film, belirli sinemalarda IMAX eşliğinde gösterime de girecek. Nisan ayı içerisinde platformdaki yerini alacak olan belgesel'in yönetmenliğini Spike Jonze'un üstlenmesi isteniyor. Beastie Boys'un kurucu üyesi Mike Diamond ve grup üyelerinden Adam Horovitz, gruplarının uzun süreli geçmişini, 40 yıla varan arkadaşlıklarını belgeselde anlatacak.

    Beastie Boys belgesel filmi, grubun en çok popüler olan ve müzik listelerinin her daim birinci sırasında yer alan Ill Communication albümünün çıkışının 25. yılına özel olarak prömiyerini yapacak. Aynı zamanda Spike Jonze, grubun o albümünde bulunan Sabotage, Sure Shot ve Ricky's Theme isimli müzik kliplerinin yönetmenliğini üstlenmişti. Filmin yapımcılığını, Grammy ödüllü Jason Baum'un yanı sıra Amanda Adelson, Mike Diamond, Adam Horovitz, Dechen Wangdu-Yauch, John Silva, John Cutcliffe, Peter Smith, Thomas Benski, Dan Bowen, Sam Bridger, Michele Anthony, David Blackman ve Ashley Newton üstleniyor.

    Spike Jonze'u Her, Three Kings, Where The Wild Things AreBeing John Malkovich gibi filmlerle tanıyoruz. Yönetmen, son olarak bir televizyon projesi olan Aziz Ansari: Right Now'ı yönetmişti. Gelecekte başka bir projesinin olup olmadığı bilinmiyor. Ancak reklam filmlerine ve klip yönetmenliğine devam ettiği biliniyor.

    Spike Jonze yönetmen ve senaristliğindeki Beastie Boys belgeseli, 24 Nisan tarihinde Apple TV+ ve sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top