Hesabım
    "Sevdiğim Tüm Erkeklere" Yıldızı Lana Condor'a Hello Kitty'ye Benzemesi Söylenmiş

    Lana Condor'dan ilginç açıklama!

    WMag

    "All The Boys I Loved Before" filmiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Lana Condor, birkaç ay önce ikinci film olan "To All the Boys: P.S. I Still Love You"nun çekimlerini tamamladı. Şimdi ise önce Teen Vogue'a, ardından da Variety'ye konuşan oyuncudan rolüyle ilgili ilginç bir açıklama geldi. Söylediklerine göre ekipten biri onu garip bir şekilde yönlendirmişti.

    Netflix'te izleyicileriyle buluşan romantik gençlik filmi Sevdiğim Tüm Erkeklere, 2017 yılında gösterime sunulmuştu. O andan itibaren popülerliğini kaybetmeyen filmin yıldızı parlayan oyuncusu Lana Condor, filmde Lara Jean karakterine hayat veriyor ve devam filminde de bu karakter ile yoluna devam edecek. Condor, Teen Vogue'a konuk olmuş ve filmin arka planında gerçekleşen ilginç bir olayı anlatmıştı. Bunun ardından Variety, oyuncuyla bir röportaj yaptı. Ekipte yer alan birinin ondan, dünyaca ünlü marka haline gelen Hello Kitty'ye benzemesini istemişti. Lana Condor sözlerine şu şekilde devam etti: "Bunu söylerken benim 'Ne demeye çalıştığını bilmiyorum' dediğimi hatırlıyorum. Dümdüz bir şekilde bu sözler çıktı. Ayrıca Hello Kitty'nin ağzı yoktu. Bir kadın olarak 'Birincisi, benim Hello Kitty olmamı istiyorsun, ama onun sesi yok.' dedim. Bu benim için çok aşağılayıcı bir şeydi." Condor, bunun Asyalıların televizyona ve sinemaya aktarılmasıyla ilgili bir sorun olduğunu düşündüğünü belirtti.

    Son zamanlarda Crazy Rich Asians, The Farewell, ParasiteThe Foreigner gibi yapımlarla Asyalıların artık arka planda yer almasındansa, sinema filmlerinde öne çıkarıldığı ve oldukça dikkat çektikleri görülüyor. Condor, bu konuda ileriye gidildiğini düşünüyor. Oyuncunun rol aldığı devam filmi "To All the Boys: P.S. I Still Love You", 12 Şubat tarihinde Netflix'te üzerinden tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top