Hesabım
    Scarlett Johansson ve Cate Shortland "Black Widow"u Anlatıyor

    Black Widow'dan röportaj videosu yayınlandı.

    Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni filmi "Black Widow"dan özel bir video yayınlandı. Videoda yıldız oyuncu Scarlett Johansson'ın ve yönetmen Cate Shortland'in filmi anlattığını görüyoruz. Shortland, Black Widow'un diğer kahramanlardan farklı olduğunu, bunun nedeninin ise karanlık geçmişi olduğunu söylüyor.

    Cate Shortland'in yönetmen koltuğuna oturduğu Black Widow'dan'dan özel bir video paylaşıldı. Videoda, Black Widow filminin iç yüzünü daha yakından öğreniyoruz. Geçtiğimiz gün açıklananlara göre Akademi Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisine aday gösterilen Scarlett Johansson'ın muhtemelen son kez Natasha Romanoff olarak karşımıza çıktığı Black Widow'un konusu henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak fragmanlardan ve çizgi romanlardan elde ettiğimiz bilgilere göre, gizemli bir kötü kahraman olan Taskmaster, Black Widow'un yeni düşmanı olacak. Taskmaster'ın yeteneği, karşısında her kim olursa olsun hareketlerini ve güçlerini birebir kopyalayabilmesi. Bu durumda Black Widow'un karşısında oldukça güçlü bir kötü olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca ipuçlarına göre Taskmaster'ın bir vibranyum kalkanı olabilir.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan, ancak geçmişe götüren Black Widow filminin Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War filmleri arasında bir yerde konumlandığını biliyoruz. Filmde, Thaddeus Ross, yani Thunderbolt Ross karakterini de izleme imkanı yakalayacağız. Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Ancak Taskmaster'a kimin hayat verdiği açıklanmadı. Scarlett Johansson'ın yaptığı açıklamaya göre çizgi romanlardaki orijin hikayeye birebir filme aktarılmadı. Onun yerine daha dramatik bir hikaye yaratıldı.

    Black Widow 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top