Hesabım
    Netflix Filmi "Lost Girls"den Fragman!

    Gerilim filmi Lost Girls'den fragman paylaşıldı.

    Ortalıktan kaybolan genç kızların izlerini arayan bir annenin hikayesini izleyeceğimiz Netflix orijinal filmi "Lost Girls"den fragman paylaşıldı. New York Times'ın çok satanlar listesine giren kitaptan uyarlanan Lost Girls'ün fragmanında, kaybolan kızların evden kaçtıklarının söylendiği, peşlerinden gide tek kişinin de kızı kaybolan Mari Gilbert olduğunu görüyoruz.

    A Dangerous Son, Who Killed Garrett Phillips, What Happened Miss Simone? gibi başarılı belgesel projelerinden tanıdığımız Liz Garbus'ın yönetmen koltuğuna oturduğu suç filmi Lost Girls'ün konusu ise şöyle: Lost Girls, kayıp kızını bulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Mari Gilbert, kızı kaybolduğunda adeta deliye döner. Kızının bulunması için her şeyi yapmaya hazır olan kadın, bu süreçte polislerin olaya karşı tepkisiz kaldığını fark eder. Bunun üzerine kızını kendi aramaya başlayan Mari, araştırmalarını ilerlettikçe kızının davasının Long Island'daki çözülmemiş hayat kadını cinayetleri ile ilgili olduğu keşfeder.

    Lost Girls'ün senaryosunu, Robert Kolker'ın aynı isimli romanından filme uyarlayan isim A Rose Reborn ve Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile'dan tanıdığımız başarılı senarist Michael Wewie oluyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise başta Birdman, Win Win, Gone Baby Gone, Before The Devil Knows You're Dead gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar adaylığı bulunan Amy Ryan olmak üzere, Leave No Trace, Jojo Rabbit, The King gibi yapımlarda karşımıza çıkan yetenekli genç oyuncu Thomasin McKenzie; The Usual Suspects, Stigmata, War of The Worlds, Hereditary gibi yapımların usta oyuncusu Gabriel Byrne; Dean Winters, Kevin Corrigan, Lola Kirke gibi isimler bulunuyor.

    Lost Girls, Netflix'teki izleyicileriyle 13 Mart tarihinde buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top