Hesabım
    Christian Bale, David O. Russell'ın Gelecek Filminde Başrol Olacak!

    Christian Bale'in yeni projesi belli oldu.

    Martin Kraft / Wikimedia

    Yıldız oyuncu Christian Bale'in adı Thor: Love and Thunder ile anılmaya devam ederken, oyuncu bu sırada David O Russell'ın gelecek filmi için anlaşma imzaladı. Bale, daha önce de Russell ile The Fighter ve American Hustle filmlerinde birlikte çalışmıştı. Ancak filmin adı henüz açıklanmadı.

    Three Kings, Joy, Silver Linings Playbook, American Hustle ve The Fighter filmleriyle tanınan başarılı yönetmen David O Russell'ın yeni film projesi şekillenmeye başladı. 5 Oscar adaylığı bulunan Russell'ın gelecek filmi için anlaşma yapıldığı kulağa gelen ilk oyuncu The Dark Knight serisi, American Psycho, ViceFord V Ferrari gibi yapımların yıldız ismi Christian Bale oldu. Ayrıca diğer dedikodulara göre son olarak Just Mercy ile karşımıza çıkacak Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx, şimdilerde Marvel bünyesindeki Eternals ile meşgul olan güzel oyuncu Angelina Jolie, Russell ile daha önce iki filmde birden çalışan yıldız oyuncu Jennifer Lawrence ve Birds of Prey, Bombshell, Once Upon A Time In Hollywood gibi yapımların başarılı oyuncusu Margot Robbie filmde yer alabilir. Ancak bu bilgilerin hiçbiri resmi olarak verilmedi.

    David O Russell, filmini son olarak Oscar adayı Little Women'ı geliştiren New Regency Entertainment bünyesinde geliştirecek ve Matthew Budman filmin yapımcılığını üstlenecek. Film, Disney/Fox altında vizyondaki yerini alacak. Russell'ın son uzun metraj filmi Joy olmuştu. Yeni filmine dair ayrıntılar önümüzdeki haftalarda netleşebilir gibi görünüyor.

    Christian Bale, son günlerde Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Thor: Love and Thunder ile gündemden düşmüyor. Oyuncunun Dario Agger, Gorr The God Butcher, Balder The Brave, Beta Ray Hill karakterlerden birine uygun olabileceği düşünülüyor. Hepsi kötü karakterler olan isimlerden en yüksek ihtimal Dario Agger gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top