Hesabım
    Neden Halle Berry'li James Bond Spin-Off'u Yapılmadı?

    Bond filmlerinin yapımcılarından spin-off projeleriyle ilgili açıklama.

    Danjaq / MGM

    James Bond filmlerinin yapımlarından Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson'ın Variety'ye verdiği röportaj, bir tartışma konusu halinde yayılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün, gündeme Bond'un asla bir kadın olmayacağı konusu gelmişti. Şimdi ise Pierce Brosnan başrollü Bond filmlerinden Die Another Day filminin bir diğer baş kahramanı Jinx'e neden spin-off filmi çekilemediği konuşuluyor.

    Die Another Day, Pierce Brosnan ve Halle Berry'nin başrolünde yer aldığı 2002 yapımı Bond filmi olarak gösterime girmişti. Berry'nin canlandırdığı Jinx karakteri, ilk Afrikalı Amerikalı Bond kızı olarak tarihe geçmişti. Jinx bir NSA ajanı olarak Kuzey Kore ajanı Zao'yu öldürmekle görevlendirilmişti. Bu karaktere ait bir spin-off filminin çekilmesi, Bond yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson'ın gündemindeydi. Broccoli ve Wilson her ne kadar karakterin kendine ait bir filminin olması konusunda heyecanlı olsa da, MGM yönetimi durumdan pek memnun olamadı. Filmin bütçesi için 80 milyon dolara ihtiyaç vardı ve MGM, filmin bu bütçeye değmeyeceği kararına vardı.

    Ayrıca bir de Bond dizi projesi gündemde bulunuyordu. Dizide, İngiltere'nin en ünlü okullarından biri olan Eton Koleji'nde okuyan bir lise öğrencisi Bond'un maceraları konu edinilecekti. Söylenilenlere göre, dizinin Superman uyarlaması Smallville benzeri olması bekleniyordu. Bu dizi projesi tamamen MGM Stüdyolarının fikri olarak biliniyor. Ancak bu fikre de Broccoli ve Wilson sıcak bakmıyor.

    Daniel Craig, son kez bir Bond filminde rol alacak ve No Time To Die'ın ardından bu rolden emekli olacak. Filmin konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    No Time To Die, 3 Nisan tarihinde izleyicileriyle buluşmaya başlayacak. Diğer spin-off projeleri için ise yeşil ışık yakılmayacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top