Hesabım
    Robert Downey Jr., Black Widow Dedikodularına Cevap Verdi!

    Iron Man, Black Widow filminde yer alıyor mu?

    Son olarak Dolittle'ın başrolünde yer alan yıldız oyuncu Robert Downey Jr. hakkında uzun süredir bir Black Widow dedikodusu yayılıyordu. Dedikodulara göre, Avengers: Endgame'de veda ettiğimiz Iron Man ve Black Widow'u son kez aynı filmde görecektik. Robert Downey Jr. Entertainment Tonight'a konuşarak bu dedikodulara cevap verdi.

    Avengers: Endgame ile birlikte Tony Stark, ailesini geride bırakarak kendini insanlık için feda etti. Marvel tarihindeki en duygusal anlardan birine tanıklık ettiren Avengers: Endgame'in bir diğer duygusal olan, ama üzerinde pek de durulmayan sahnesi Natasha Romanoff'un ölüm sahnesiydi. İki karakter de Marvel'daki geleceklerine veda ettiler. Ancak bu durum, flashbacklerle ya da prequel filmlerle onları göremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Natasha Romanoff'u, Mayıs ayı içerisinde vizyona girecek olan solo film Black Widow'da izleyeceğiz. Dedikodulara göre, bu filmde Iron Man'i de görecektik. Robert Downey Jr. bu konu hakkında Entertainment Tonight'ta konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Doğru. Harika. Demek istediğim, eğer beni de haberdar etselerdi iyi olurdu. Tedbirli başa kar yağmaz. Şimdi her şeyi yapabilirler. Bu röportaj sahte olabilir biliyoruz ki."

    Robert Downey Jr.'ın bu sözlerine bakılırsa, Black Widow ile hiçbir bağı yok gibi görünüyor. Oyuncunun gelecek projeleri arasında Sherlock Holmes 3 ve John Brinkley biyografik filmi bulunuyor. Scarlett Johansson başrollü Black Widow'da, Natasha Romanoff'un Shield ajanı olmadan önceki hayatından izlere tanık olacağız. Filmde eski dostları, öğretmeni ve eski kocası, Natasha'ya yardım etmek üzere Amerika'ya gelecek gibi görünüyor. Black Widow'un baş düşmanı ise Taskmaster olacak.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan, ancak geçmişe götüren Black Widow filminin Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War filmleri arasında bir yerde konumlandığını biliyoruz. Filmde, Thaddeus Ross, yani Thunderbolt Ross karakterini de izleme imkanı yakalayacağız. Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Ancak Taskmaster'a kimin hayat verdiği açıklanmadı.

    Black Widow 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top