Hesabım
    Ercan Kesal'ın Yazıp Yönettiği "Nasipse Adayız"dan Fragman!

    Kesal'dan trajikomik bir politik hikaye..

    Uluslararası Rotterdam Film Festivali'nde prömiyer yapacak olan, Ercan Kesalın yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı film Nasipse Adayız, festivalin Voice Bölümü'nde yer alacak. 22 Ocak'ta başlayacak festivalde yer alacak filmin Türkiye gösterim tarihi henüz belli değil ama ilk fragman görücüye çıktı.

    Ercan Kesal’ın kendi yazdığı, aynı adlı romandan uyarlanan ‘Nasipse Adayız’, İstanbul’da bir ilçe belediyesinin başkanlığına aday adayı olan Dr. Kemal Güner’in bir günde geçen trajikomik hikayesini konu alıyor. Başrolünde de Ercan Kesal'ın olduğu filmin diğer önemli rollerinde ise, Selin Yeninci, İnanç Konukçu, Muttalip MüjdeciNazan Kesal ve Valeriu Andriuta gibi isimler yer alıyor. Bu isimlerin bazıları konuk oyuncu olarak projede yer alacak.

    Ay Yapım önderliğindeki yapım ortaklarında Poyraz Film, Thalia Production ve Living Pictures'ın da olduğu Nasipse Adayız, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Sırbistan Film Fonu tarafından desteklendi. Barbu Balasoiu görüntü yönetmenliğini yaparken, Ali Aga kurgusunu, Oya Köseoğlu ise sanat yönetmenliğini görevini üstlendi. 

    Nasipse Adayız, Türkiye - Sırbistan ortak yapımı olarak yolculuğunu sürdürüyor ve yılın ikinci yarısında, öncelikle festivaller aracılığıyla ülkemizde de seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top