Hesabım
    Oscar Isaac, "The Great Machine"in Başrolü Olacak!

    Oscar Isaac, Ex Machina uyarlamasının başrolü ve yapımcısı olacak.

    DAVID SLIJPER

    DC çizgi romanlarının Wildstorm baskıları altında yayınlanan Ex Machina çizgi roman serisinin başrol oyuncusunun kim olacağı resmi olarak açıklandı. Star Wars üçlemesinin yıldız oyuncusu Oscar Isaac, hem The Great Machine'in başrolüne hayat verecek, hem de filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Brian K. Vaughan'ın Esther Ödülü kazanan Ex Machina çizgi roman serisi, beyaz perdeye aktarılıyor. Geçtiğimiz hafta açıklananlara göre, Ex Machine isimli Alex Garland imzalı farklı bir filmin olması üzerine, çizgi romanların The Great Machine adıyla uyarlanacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise filmin başrolünün Star Wars serisi, A Most Violent Year, Inside Llewyn Davis, Triple Frontier, AnnihilationShow Me A Hero gibi yapımlardan tanıdığımız Golden Globe ödüllü başarılı oyuncu Oscar Isaac'e verildiği açıklandı. Isaac'in Garland imzalı Ex Machina'da da başrol olması ilgileri daha fazla çekti ve olay sosyal medyada mizah malzemesi haline geldi.

    Çizgi romanların konusu ise şöyle: Politik bir kariyere sahip olan ve 11 Eylül'ün ardından New York'un Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Michell Hundred'ın bir alter egosu oluşmaya başlar. Flashbackler ile tanık olunmaya başlanan bu ikinci kişilikte, Hundred, mekanik cihazlarla ve aletlerle iletişim kurabilmeye, onları kontrol edebilmeye başlar. Hundred'ın bu güçlere sahip olmasına tanıklık eden tek kişi en yakın arkadaşı ve deniz piyadelerinin Rick Bradbury'dir. Harbor Patrol olayı sırasında Mitchell'in hem politikacı hem de süper kahraman olmasını sağlayacak gelişmeler yaşanmıştır.

    Legendary Entertainment şirketi altında geliştirilecek olan film projesinin senaryosu için Aftermath, Seberg, Race gibi yapımlardan tanıdığımız Anna Waterhouse ve Joe Shrapnel ikilisi ile anlaşma imzalandı. Hollywood'daki çeşitli film şirketlerinin, Ex Machina'yı yaklaşık olarak 15 yıldır hayata geçirmeye çalıştığı biliniyor. 2005 yılında çizgi romanın filmleştirilme hakları New Line'a verilirken 2012 yılında hikayenin hakları yeniden Brian K. Vaughan'a geri döndürüldü. Şimdi ise Vaughan ve Isaac, filmin yapımcılığını üstlenecek.

    The Great Machine'in ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top