Hesabım
    Mortal Kombat, Animasyon Filmi Olarak Dönüyor!

    Mortal Kombat animasyon filmi Warner Bros bünyesinde geliştiriliyor.

    Daha önce beyaz perdeye uyarlanmış olan video oyunu serisi Mortal Kombat, bir kez daha sinemalara konuk olacak. Ancak bu kez Mortal Kombat, animasyon filmi olarak izleyici karşısına çıkacak. Warner Bros tarafından geliştirilen animasyon filmi, Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge video oyunundan uyarlanacak ve aynı isme sahip olacak.

    Ed Boon ve John Tobias'ın yaratıcısı olduğu Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge video oyunu, sinemaya animasyon filmi olarak aktarılıyor. Filmin senaryosunu Supernatural dizisi ve DC bağlantılı çeşitli çizgi filmlerden tanıdığımız Jeremy Adams kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Avatar: Son Hava Bükücü, Thundercats, Mike Tyson Mysteries, The Looney Tunes Show'dan hatırladığımız Ethan Spaulding bulunuyor. Animasyon türündeki Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge'in seslendirme kadrosunda Johnny Cage rolüyle Joel McHale; Sonya Blade karakteriyle Jennifer Carpenter; Lui Kang karakteriyle Jordan Rodrigues; Scorpion karakteriyle Patrick Seitz; Quan Chi karakteriyle Darin De Paul; Kano karakteriyle Robin Atkin Downes; Raiden karakteriyle David B. Mitchell; Jax Briggs karakteriyle Ike Amadi; Goro karakteriyle Kevin Michael Richardson; Kitana ve Satoshi Hasashi karakterleriyle Grey Griffin; Demon Torturer ile ise Fred Tatasciore yer alacak.

    Mortal Kombat oyunları, 1992 yılında piyasaya sürülmüş ve tüm dünya üzerinde büyük bir popülerlik kazanmıştı. Tüm zamanların en çok kar getiren video oyunu Mortal Kombat, 49 milyona yakın satış yapmasıyla biliniyor. Mortal Kombat'a ait 1995 ve 1997 yılında iki ayrı film çekilmişti. Ancak hem izleyiciler hem de oyun dünyasını yakından tanıyanlar için hayal kırıklığına neden olmuştu. Şimdilerde başka bir Mortal Kombat filminin daha çekileceği bilinenler arasında yer alıyor. Ancak bu film, animasyon olarak duyurulmadı. Yapımcılığını James Wan'in üstleniyor olması, sinemaseverlerde heyecana neden olmuştu.

    Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge animasyon filmi 2020 yılının ilk yarısında izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top