Hesabım
    Zoe Kravitz, Catwoman İçin Michelle Pfeiffer'den İlham Alıyor!

    Zoe Kravitz, Televizyon Eleştirmenleri Derneği buluşmasında mikrofonlara konuştu.

    The Batman filminin yıldız oyuncuları arasında yerini alacak olan Zoe Kravitz, Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin Ocak ayı toplantıları sırasında mikrofonlara konuştu. Robert Pattinson'ın Batman'ine Catwoman ile eşlik edecek olan Kravitz, rolü için kimden ilham aldığıyla ilgili açıklama yaptı.

    Matt Reeves'in popüler oyuncuları bir araya getirerek ilginç bir oyuncu kadrosuna tanıklık etmemize neden olduğu The Batman'in çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanmıştı. Catwoman'a hayat verecek olan Zoe Kravitz ise çekimlere katılmak üzere geçtiğimiz haftanın başında Londra'ya uçacağını belirtmişti. Şimdi ise Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin yılda iki kez düzenlediği ve tüm televizyon dünyasını bir araya getirdiği etkinlik sırasında Kravitz mikrofonlara konuştu. 14 Şubat tarihinde yayın hayatına başlayacak olan High Fidelity dizisi için etkinliğe katılan Kravitz, Catwoman hakkında şu sözleri sarf etti: "Catwoman ikonik bir karakter. Daha önce çok fazla çizgi romanla ilişkim olmadı. Ama bu dünya gerçekten ilgimi çekiyor. Ve tabii ki Michelle Pfeiffer'in performansı her zaman benim için ilham verici olmuştur. İkonik olduğunu hissettirdi. Bence Catwoman, yani Selina Kyle güçlü bir kadınlığı temsil ediyor. Buna dahil olacağım için heyecanlıyım. Bence kadınlık gücü temsil ediyor ve bence bu güç, maskülen güçten çok daha farklı. Batman ve Catwoman ile ilgili ilgi çekici bir şey var. Bence Batman maskülen gücü ve Catwoman çok daha karmaşık olduğu kadar yumuşak bir şekilde feminen gücü temsil ediyor. Daha yumuşak, nazik olup aynı zamanda çok güçlü ve çok tehlikeli olabilme fikrini seviyorum."

    Michelle Pfeiffer'in Catwoman'ı 1992 yılında Tim Burton'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu Batman Returns filminde Michael Keaton'ın Batman'ine eşlik ediyordu. Pfeiffer bu karakter ile birçok övgü almıştı. Zoe Kravitz, Catwoman rolü için Alicia Vikander, Zazie BeetzEiza Gonzalez gibi isimlerin önüne geçerek seçilmişti. Filmde Kravitz'e Batman rolüyle Robert Pattinson; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve hangi karakteri canlandıracağı açıklanmayan Peter Skarsgard eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top