Hesabım
    "Doctor Strange In The Multiverse of Madness"ta Eski Dost Düşman mı Oluyor?

    Doctor Strange 2 ile ilgili bilgi mi sızdı?

    Benedict Cumberbatch'in bir kez daha başrolünde yer alacağı devam filmi "Doctor Strange In The Multiverse of Madness"ın konusu internete sızdırıldı. Ayrıntılı bilgi verilmese de, filmden ipuçlarının yer aldığı söylenebilir. Bu ipuçlarından birine göre Doctor Strange'in eski bir dostunun düşmana dönüşmesini izleyeceğiz. Ama bu eski dost kim?

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'tan ayrıntılar geçtiğimiz yıl içerisinde gelmeye başlamıştı. Filmin korku türüne en azından yakın olacağını biliyoruz. Doctor Strange'in karşısında Nightmare'in yer alacağı da söylenenler arasında bulunuyordu. Ancak yeni sızdırılan bilgilere göre, aslında bu düşman eski bir dost olabilir. Sızdırılan konu şöyle: "Avengers: Endgame'de yaşananlardan sonra Dr Stephen Strange, sonsuzluk taşlarından biri olan zaman taşını aramaya devam edecektir. Ama düşmana dönen eski bir dost, planlarını engeller ve Strange'in korkunç kötülüğü ortaya çıkarmasına neden olur."

    Daha önce açıklananlara göre kötü karakter olarak Nightmare'i görecektik ve Baron Mordo ona karşı bir reaksiyon verecekti. Ancak bu reaksiyon belli ki olumlu anlamda olmayacak. Aslında bakılırsa çizgi romanlarda Baron Monda, Doctor Strange'in en büyük düşmanlarından biri olarak tanınıyor.

    Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuruya göre, Doctor Strange'in yönetmen koltuğuna oturan ve Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın yönetmenliğini üstlenmesi beklenen Scott Derrickson, Marvel ile yaptığı anlaşmasına son vermişti. Bunun nedeni ise Marvel ekibiyle olan kreatif düşünce farklılığıydı. Derrickson, SinisterThe Exorcism of Emily Rose gibi korku türündeki filmlere attığı imzayla tanınıyor. Korku filmleriyle ilgili olan deneyimlerini Doctor Strange'e aktarmaya çalışmasının, Marvel'ın genel izleyici kitlesine uymaması nedeniyle anlaşmanın sona ermiş olabileceği düşünülüyor. 

    Yaz aylarında prodüksiyonuna başlanacak olan Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filminin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleri; LokiHawkeyeThe Falcon and The Winter SoldierWandaVisionShe HulkMs. MarvelMoon Knight ve What/If dizileri bulunuyor. Eğer hayata geçirilmesi konusunda başka bir sorun yaşanmazsa, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın izleyicileriyle 7 Mayıs 2021'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top