Hesabım
    Ajan Smith, Neden "Matrix 4"te Yok?

    Hugo Weaving, Matrix ile ilgili açıklama yaptı.

    2000'li yıllarda izleyicileriyle buluşan Matrix üçlemesinin kötü karakteri ve Neo'nun baş düşmanı Ajan Smith'in Matrix 4'te rol almayacağı kesinlik kazandı. Matrix 4'ün kadrosu, Keanu Reeves'i de dahil ederek bir süredir şekillenmeye devam ediyordu. Ancak Hugo Weaving'den neden ses çıkmadığı yeni belli oldu.

    Matrix serisinin yanı sıra V For VendettaLord of The Rings serisi, Hearts and Bones, Mortal EnginesPatrick Melrose gibi yapımların usta oyuncusu Hugo Weaving, Time Out'a konuştu ve Matrix 4'ten söz etti. Weaving'e basitçe Matrix devam filminde rol alıp almayacağı soruldu. Oyuncu ise şu cevabı verdi: "Filmde yokum, hayır. The Matrix çok farklı bir hikaye. Şanssızlık işte, ama aslında Londra'daki bir tiyatro oyunu olan The Visit teklifinin gelmesinin ardından The Matrix teklifi geldi. Yani Matrix'in yapılacağını biliyordum, ama tarihleri bilmiyordum. İkisini aynı anda yapabileceğimi düşündüm. Tarihleri ayarlayabilmek için sekiz haftam vardı. Bu süreçte The Visit'i kabul ettim. Lana Wachowski ile iletişim içindeydim. Ama en sonunda tarihlerin uymadığı sonucuna ulaştı."

    Matrix 4'ün çekimlerine henüz başlanmadı. Ancak tüm oyuncuların programında uygun tarihler oluşturmak oldukça sıkıntılı bir süreç olacak gibi görünüyor. Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna son olarak Merovingian rolüyle tanıdığımız Lambert Wilson eklendi. Filmde yer alacak diğer isimler arasında Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'in yanı sıra  Jonathan GroffJessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere yer alıyor. Filmde genç Morbius'a da yer verilmesi bekleniyor.

    Keanu Reeves'in başrolde bir kez daha yer alacağı Matrix 4 ve John Wick 4, aynı gün içerisinde vizyona girecek. Bu tarih ise 21 Mayıs 2021 olacak seçildi. Bu sırada Hugo Weaving Matrix 4'te yer almayacak olabilir; ancak Lone Wolf ve Loveland filmleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top