Hesabım
    David Lynch'in Kısa Filmi "What Did Jack Do?" Netflix'te!

    Usta yönetmen David Lynch, kısa filmiyle gündeme oturdu!

    Netflix, usta yönetmenlerle olan orijinal çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez de gündemde olan isim David Lynch oldu. The Blue Velvet, Eraserhead, Twin PeaksMulholland Drive gibi yapımların usta ismi Lynch, bir kıs filmi hayata geçirdi. Yönetmenin ellerinden çıkan "What Did Jack Do?", geçtiğimiz gün Netflix'teki yerini aldı ve gündeme oturdu.

    2020 yılı kelimenin tam anlamıyla Netflix'in yılı olacak gibi görünüyor. David Fincher, Spike LeePeter Berg gibi önemli yönetmenlerle birçok filmi hayata geçirecek. Bu durumda Netflix'in ödül sezonlarında kapladığı yer de artacak. Diğer yandan bunun ilk izlenimleri David Lynch ile verilmeye başlandı. Lynch'in toplamda 17 dakikadan oluşan kısa filmi "What Did Jack Do?" Netflix üzerinden izleyicileriyle buluştu. Kısa filmin konusu ise şöyle: What did Jack do?, tren istasyonunda meydana gelen cinayeti araştıran bir dedektife odaklanıyor. Cinayeti araştıran dedektif, cinayet zanlısı olarak görülen takım elbiseli maymunu sorgulamaya başlar. What Did Jack Do'daki küçük takım elbiseli maymunun konuşmasına ve çeşitli tuhaflıklarına tanıklık ettik. 

    Lynch, 74. doğum günündeyken hayranlarına bu kısa filmi armağan etmiş oldu. Netflix, filmi dram ve suç kategorisine yerleştirdi; etiket olarak da "Ezber Bozan" kullanıldı. Aslına bakılırsa bu filmin herhangi bir kategoriye ait olduğunu düşünmek oldukça zorlayıcı. "What Did Jack Do?", Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top